Derbi Haberleri

derbi haberleri ve güncel derbi gelişmeleri, derbi ile ilgili tüm video, derbi fotoğrafları ve derbi haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

Fenerbahçe derbisinde düşük performansıyla sadece 7.5 km mesafe kateden Icardi'nin bu mesafenin 4.5 km'sini yürüdüğü iddia edildi.

Spor

Galatasaray- Fenerbahçe derbisinde çıkan olaylarla ilgili Fenerbahçe yardımcı antrenörü Emre Kartal, Fenerbahçe Kulübü eski başkan adayı Hulusi Belgü ve kulüp...

Spor

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ardından çıkan olaylarla ilgili başlatılan soruşturmada, Fenerbahçe forması giyen futbolcular ifadeye çağırıldı.

Spor

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ardından yaşanan olaylarla ilgili soruşturma başlatıldı. Konuyla ilgili İstanbul Valiliği açıklama yaptı.

Spor

Süper Lig'de bu hafta deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de, İsmail Kartal'ın forvet tercihi belli oldu.

Spor

Süper Lig'in 37. haftasında oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde görev alacak hakem belli oldu.

Spor

Fenerbahçe'de Rodrigo Becao, Kayserispor maçında gördüğü sarı kartla Galatasaray derbisinde cezalı duruma düştü.

Spor

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Galatasaray ve Fenerbahçe'nin 37. haftada oynanacak olan mücadelesinde deplasmanda taraftarın tribünde olup olmayacağı konusunda karar...

Spor

Zirve yarışından kopmak istemeyen Fenerbahçe, Kadıköy'de konuk ettiği Beşiktaş'ı, Michy Batshuayi ve İrfan Can Kahveci'nin golleriyle 2-1 mağlup etti.

Spor

Süper Lig'de bu akşam Beşiktaş'ı konuk edecek olan Fenerbahçe'de, Miha Zajc, Serdar Aziz ve Leonardo Bonucci'nin, kadroya alınmadığı iddia edildi.

Spor

Süper Lig'in 34. haftasında bu akşam oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin yabancı VAR hakemi belli oldu.

Spor

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin hakemi, Volkan Bayarslan olarak açıklandı.