Dilan polat Haberleri

dilan polat haberleri ve güncel dilan polat gelişmeleri, dilan polat ile ilgili tüm video, dilan polat fotoğrafları ve dilan polat haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Kara para aklamaktan 7 aydır tutuklu bulunan sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın Silivri'deki Marmara Cezaevi'nde intihara kalkıştığı ortaya çıktı.

Yerel

Karaman'daki bir ilkokulda ‘Dilan Polat’lı 23 Nisan gösterisine ilişkin Milli Eğitim Bakanlığı müfettiş gönderip, idari soruşturma başlattı.

Gündem

Kasım 2023'ten bu yana kara para aklamak suçlamaları nedeniyle cezaevinde bulunan Dilan Polat, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mektup yazdı.

Gündem

Kara para aklama suçundan tutuklu bulunan Dilan Polat hakkında yeni bir dava açıldı. Dilan Polat'ın 7 yıla kadar hapisle cezalandırılması...

Genel

Banu Parlak'ın mekanına düzenlenen saldırıyı azmettirdikleri iddia edilen Polat çifti davasında mahkeme kararda sanıkların kaçma şüphesi olduğunu belirtti.

Gündem

Dilan Polat'ın Şule ismiyle tanınan ve kara kutusu olarak anılan Özbekistan uyruklu yardımcısı Khaydarova, ülkesinde gece kulübü açtı.

Gündem

5 aydır cezaevinde tutuklu bulunan Dilan-Engin Polat çiftinin, Banu Parlak'ın iş yerinin kurşunlanmasında azmettirici oldukları belirlendi.

Gündem

Dilan ve Engin Polat çiftinin, Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırının azmettiricisi oldukları gerekçesiyle hapsi istendi.

Gündem

Dilan-Engin Polat çiftinin kızı Nilda Polat, sosyal medyadan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya seslenerek, anne ve babasının cezaevinde olmalarına isyan etti.

Gündem

Kara para aklama suçundan tutuklu bulunan Dilan Polat, cezaevinde boncuklarla süs eşyaları yapmaya başladı.

Genel

Polat çiftinin komşularıyla yaşadığı kavgayla ilgili yürütülen soruşturma tamamlandı. Dilan Polat için 8 yıl 4 aya kadar hapis istenirken Engin...

Gündem

Dilan ve Engin Polat çiftinin avukatı olan ve pişmanlık yasasından yararlanan Ahmet Gün, cezaevinde ifade verdi.