Doğalgaz Haberleri

doğalgaz haberleri ve güncel doğalgaz gelişmeleri, doğalgaz ile ilgili tüm video, doğalgaz fotoğrafları ve doğalgaz haberleri Polemik Haber sitemizde


Ekonomi

Kısa Dalga yazarı Sedat Bozkurt, 31 Mart seçimlerinden sonra elektrik ve doğalgaz fiyatlarına büyük zam geleceğini öne sürdü.

Yerel

Mersin'in Tarsus ilçesinde doğalgaz dolu tanker, köprü altında sıkıştı. Sıkışan tankeri itfaiye ekipleri kurtardı.

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart yerel seçimler öncesi seçmene bir kez daha oy tehdidinde bulundu. Erdoğan, "Biz yoksak doğalgaz yok" dedi.

Ekonomi

Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan'ın açıklamalarının ardından, seçimler sonrası doğalgaz ve elektrik fiyatlarına, yüzde 50 zam gelmesi bekleniyor.

Yerel

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde 2 kız kardeş, doğalgaz kombisinin bacasının çıkması sonucu sızan karbonmonoksitten zehirlenerek yaşamını yitirdi.

Ekonomi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, doğalgaz zammı ile ilgili "Bu kış bir zam planlamıyoruz" dedi.

Gündem

E-Devlet üzerinden başvuru sonucu yardımı onaylanan ihtiyaç sahibi kişiler aylık 438 liraya, yıllık ise 3500 liraya kadar doğal gaz yardımı...

Gündem

Murat Ongun sosyal medya hesabından, AK Parti döneminde İGDAŞ'ın BOTAŞ'a 2.6 milyar lira borç bıraktığını açıkladı.

Gündem

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, yeni yıla girerken enerji maliyetlerinden etkilenmemesi için vatandaşlara yönelik desteklerin devam ettiğini vurgulayarak,...

Ekonomi

BOTAŞ'ın internet sitesinde yayımlanan tarife tablosuna göre, doğalgazda Ocak ayında geçerli olacak tarifelerde artışa gidilmedi.