Döviz kuru Haberleri

döviz kuru haberleri ve güncel döviz kuru gelişmeleri, döviz kuru ile ilgili tüm video, döviz kuru fotoğrafları ve döviz kuru haberleri Polemik Haber sitemizde


Ekonomi

Döviz kuru durdurulamıyor. İstanbul serbest piyasada dolar 32,5110 seviyesinden işlem görürken, Euro ise 34,74 seviyesinden işlem görüyor.

Ekonomi

Dolar/TL kuru yeni haftanın ilk gününde 32 seviyesinde seyrederken, bayram öncesi Türk Lirası'na talepte artış var.

Ekonomi

Lokal döviz talebinin de etkisiyle mart başında yükselişi hızlanan Dolar/TL güne 32.42, Euro/TL ise 35.58 civarında yeni tarihi zirvesinde başladı.

Ekonomi

Yükselişi bu ay başında yeniden hızlanan Dolar/TL, güne 32.3, Euro/TL ise 35.18 üzerinde tarihi zirvesine yakın başladı.

Ekonomi

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, seçimlerden sonra olası bir devalüasyondan ve doların ani bir sıçrama yapabileceğinden bahsetti.

Ekonomi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, döviz piyasasında son dönemde yaşanan dalgalanmanın geçici olduğunu öne sürdü.

Ekonomi

ABD Doları, 6 Mart 2024 akşamı 32 TL'ye çıkarak tarihi zirveyi gördü. Bu durum, Türk Lirası'nın en değersiz seviyesi anlamına...

Ekonomi

Dolar/TL güne 31,70'in üzerinde başlarken, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, sıkılaştırma adımları kapsamında bankalarla görüştü.

Ekonomi

ABD Doları, bugün bankalararası piyasanın açılışından sonra 31,8018 liraya yükselerek tarihi rekorunu yeniledi.

Ekonomi

Aylardır devam eden hızlı yükselişini sürdüren döviz kurunda dolar/TL, piyasaların açılışında 31.45490'a kadar çıkarak, rekor seviyesini yeniledi.

Ekonomi

Peş peşe rekor tazeleyen Dolar, sabah saatlerinde 31.38810'u görerek tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Ekonomi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın faizi sabit tutma kararı sonrası, dolar kuru bu sabah güne 31.09 zirvesinde başladı.