Döviz kuru Haberleri

döviz kuru haberleri ve güncel döviz kuru gelişmeleri, döviz kuru ile ilgili tüm video, döviz kuru fotoğrafları ve döviz kuru haberleri Polemik Haber sitemizde


Ekonomi

Merkez Bankası Piyasa Katılımcıları Anketi'nin eylül ayı sonuçlarına göre, dolar kurunun ay sonunda ulaşacağı rakam belli oldu.

Ekonomi

Seçimlerden sonra yatay şekilde seyreden döviz kurunda Dolar/TL 34 lirayı aşarken, Euro/TL ise 38 seviyesini geçti.

Ekonomi

Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası hafta boyunca sınırlı yükselişini sürdüren Dolar, 34 liraya ulaştı.

Ekonomi

Merkez Bankası'nın aldığı faiz kararı sonrası, döviz kurunda hareketlilik sürüyor. Dolar/TL 33,95 seviyesinden işlem görüyor.

Ekonomi

Döviz kurlarında yatay seyir tarih oldu. Dolar kuru haftanın üçüncü işlem gününe 33.5427 TL'den, Euro ise 36.9113'den başladı.

Ekonomi

İsmail Haniye'nin öldürülmesi sonrası Orta Doğu'da tırmanan gerilimin ardından, Dolar/TL'de günün ilk rakamları geldi. Dolar, güne rekorla başladı.

Ekonomi

Her gün yeni bir dalgalanma yaşayan döviz kurundaki gidişatla ilgili dünyaca ünlü 7 banka, yıl sonu Dolar tahminini açıkladı.

Ekonomi

Dünyaca ünlü yatırım bankası HSBC, yayınladığı yeni raporunda Türkiye için enflasyon, büyüme ve dolar kuru tahminlerini paylaştı.

Ekonomi

Ekonomist Evren Devrim Zelyut, doların yıl sonunda ulaşacağı rakamı açıkladı. Zelyut, "Doların yıl sonu 41-42 TL olması gibi beklentimiz var."...

Ekonomi

31 Mart seçimlerinden yatay seyreden Dolar'ın seyri bozuldu. 32.6 TL seviyelerine düşen Dolar'daki tırmanış, bu sabah yeniden başladı.

Ekonomi

Dolar/TL 32,60 seviyesinde dar bantta hareket etmeye devam ederken, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in mesajları izlenecek.

Ekonomi

Döviz kurunda dolar, kademeli yükselişine devam ederek 30.12 seviyesine ulaşarak rekor tazelerken, Euro ise 32,74 seviyesinden alıcı buluyor.