Ekonomi Haberleri

ekonomi haberleri ve güncel ekonomi gelişmeleri, ekonomi ile ilgili tüm video, ekonomi fotoğrafları ve ekonomi haberleri Polemik Haber sitemizde


Magazin

Türkiye ekonomisi ile ilgili konuşan Kenan Doğulu, "Artık orta seviyede, biz halliceyiz falan diyen insan kalmadı bence. Çok zenginler ve...

Ekonomi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) bağlı İstanbul Planlama Ajansı (İPA) halkın nabzını tuttuğu İstanbul Barometresi Haziran 2024 raporunu yayımladı.

Ekonomi

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara altın, borsa, dolar, gümüş ve bitcoin hakkında hayati uyarılarda bulundu.

Ekonomi

TESK Başkanı Bendevi Palandöken enflasyondan umudu kesti. Palandöken "Bu zamlardan sonra eflasyonunu düşmesini beklemek mümkün değil" dedi

Ekonomi

Türkiye’de asgari ücretin düşük olmadığını öne süren Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek‘e ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş’tan yanıt geldi.

Ekonomi

Prof. Dr. Özgür Demirtaş sonbaharda neler olacağını açıkladı. Demirtaş, "Dezenflasyon süreci iyice canımızı sıkacak. Alım gücü paramparça olacak." dedi.

Ekonomi

İstanbul Planlama Ajansı’nın araştırmasına göre İstanbul’da yaşamanın maliyeti, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 83,61 arttı.

Ekonomi

Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Temmuz ayında asgari ücrete zam yapılmaması halinde, "tarihimizin en büyük alım gücü sıkıntısı olacak" dedi.

Genel

Ekonomiden dert yanan bir üniversite öğrencisi mevcut iktidardan memnun olmadığını belirterek, "Öğrenci için bu ekonomik kriz zor bir hale bürünüyor"...

Ekonomi

Katıldığı törende ekonomiyle ilgili konuşan Erdoğan, "Türk ekonomisi rayında yürümeye devam etti. Enflasyonda kalıcı düşüş hedefliyoruz" dedi.

Ekonomi

Doların seyri belirsizken, borsa rekorlar kırıyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer ve ekonomi yazarı Çetin Ünsalan, piyasadaki son gelişmeleri değerlendirdi.

Gündem

İktidar ekonomik krizin faturasını bir kez daha vatandaşa çıkartmasının ardından akıllara geçmiş dönemde silinen vergi borçları geldi.