Ekonomi Haberleri

ekonomi haberleri ve güncel ekonomi gelişmeleri, ekonomi ile ilgili tüm video, ekonomi fotoğrafları ve ekonomi haberleri Polemik Haber sitemizde


Ekonomi

Nisan ayına ilişkin 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı, sebze fiyatlarındaki mevsimsel düşüşün etkisiyle 19,890 lira olarak belirlendi. Yoksulluk sınırı...

Ekonomi

IMF Avrupa Departmanı Direktörü Alfred Kammer, Türkiye'de yürürlükte olan reform programını desteklediklerini açıkladı.

Ekonomi

TÜİK tarafından açıklanan il bazında Gayrisafi Yurt İçi Hasıla verilerine göre Kocaeli, bütün şehirleri sollayarak ilk sırada yer aldı.

Gündem

Bayram mesajı yayınlayan Erdoğan, ekonomi programının olumlu etkilerinin yılın ikinci yarısından itibaren daha net bir şekilde görüleceğini belirtti.

Gündem

Bir sokak röportajında konuşan 84 yaşındaki kadın bulaşıkçılık yapmak için iş aradığını anlattı. Geçinemediğini söyleyen yaşlı kadın, duruma isyan etti.

Ekonomi

Haftanın ikinci işlem gününde gram altın tarihi zirvesini yeniledi. İşte çeyrek altın, Cumhuriyet altını ve ons altın fiyatları...

Ekonomi

Ekonomist Mahfi Eğilmez, sosyal medya hesabından açıklanan Şubat ayı enflasyon rakamlarına ilişkin dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Ekonomi

Türkiye İstatistik Kurumu'nun açıkladığı verilere göre, Türkiye ekonomisi 2023 yılında bir önceki yıla göre yüzde 4,5 oranında büyüdü.

Ekonomi

TÜSİAD Başekonomisti Gizem Öztok Altınsaç, Türkiye ekonomisinin ivme kaybına uğradığını ve enflasyonun kontrolünün kaybedildiğini açıkladı.

Ekonomi

Durdurulamaz yükselişini sürdüren dolar, 31,0255 ile yeni tarihi zirvesinde güne başlarken gözler, Merkez Bankası toplantısına çevrildi.

Ekonomi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın alacağı faiz kararı merakla beklenirken, Dolar/TL, 30,88 seviyesinin üzerine çıkarak rekor tazeledi.

Ekonomi

Ünlü ekonomist Mahfi Eğilmez kendi bloğunda 2001 krizi ile günümüz krizini karşılaştırarak, bugün 'multienflasyon' süreciyle karşı karşıya olduğumuzu belirtti.