Ekrem imamoğlu Haberleri

ekrem imamoğlu haberleri ve güncel ekrem imamoğlu gelişmeleri, ekrem imamoğlu ile ilgili tüm video, ekrem imamoğlu fotoğrafları ve ekrem imamoğlu haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Asal Araştırma direktörü Adem Belede, İstanbul ve Ankara anketlerinde 'ilginç' sonuçlar elde ettikleri gerekçesiyle tekrar tekrar kontrol ettiklerini paylaştı.

Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul'la ilgili olarak, "Ekrem Başkan için her anket bir öncekinden iyi geldi" açıklamasını yaptı.

Gündem

İngiliz The Guardian gazetesi, seçimler önce yayınladığı analizde, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan "Erdoğan'ın politik düşmanı" olarak söz etti.

Gündem

İBB seçimlerini Ekrem İmamoğlu'nun kazanması halinde "Özal'ın düşüşüne benzer" bir hızlanmanın, bu kez Erdoğan için de geçerli olabileceği iddia edildi.

Gündem

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başkanlık binasında düzenlediği basın toplantısında, 2027 Avrupa Oyunları'nın İstanbul'da yapılacağını duyurdu.

Gündem

Araştırmacı Bekir Ağırdır, 31 Mart seçimlerinin, İmamoğlu ile Erdoğan'ın yarışına dönüştüğünü ve İmamoğlu'nun moral üstünlüğünü ele geçirdiğini söyledi.

Gündem

Ünlü oyuncu Reha Özcan, AK Parti'nin İBB adayı Murat Kurum için, Kabine'deki 17 Bakanın da sahaya inip oy istemesine tepki...

Gündem

Esenyurt'ta Yaşar Kemal Meydanı açılış etkinliğinde konuşan İBB Başkanı İmamoğlu, AK Parti için seçim propagandası yapan bakanlara tepki gösterdi.

Gündem

AK Parti'nin seçim çalışmalarına Bakanların katılmasına tepki gösteren İmamoğlu, Erdoğan'a ithafen, "Bakanları niye zor durumda bırakıyorsun?" dedi.

Gündem

CHP'deki para sayma görüntüleri skandalında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi'nin oğlu Serkan Çebi'nin de, para...

Gündem

Bakırköy-Ataköy İkitelli Metro Hattı Bahariye-Ataköy metro hattı açılışında konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, AK Parti iktidarına sert sözlerle yüklendi.

Gündem

Usta gazeteci Uğur Dündar, İBB Başkan adayları Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum’u aynı programda ağırlamak için davet ettiğini duyurdu.