Euro Haberleri

euro haberleri ve güncel euro gelişmeleri, euro ile ilgili tüm video, euro fotoğrafları ve euro haberleri Polemik Haber sitemizde


Ekonomi

Lokal döviz talebinin de etkisiyle mart başında yükselişi hızlanan Dolar/TL güne 32.42, Euro/TL ise 35.58 civarında yeni tarihi zirvesinde başladı.

Ekonomi

Yükselişi bu ay başında yeniden hızlanan Dolar/TL, güne 32.3, Euro/TL ise 35.18 üzerinde tarihi zirvesine yakın başladı.

Ekonomi

Dolar ve Euro'daki sert yükselişin, 'Erdoğan seçimden sonra Şimşek’i görevden alacak' söylentisi nedeniyle meydana geldiği öne sürüldü.

Ekonomi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, döviz piyasasında son dönemde yaşanan dalgalanmanın geçici olduğunu öne sürdü.

Ekonomi

İlaçların fiyatlandırılmasında 2023 yılında belirlenen Euro/TL değeri 2024 yılında da uygulanmaya devam edecek.

Ekonomi

Döviz kurunda dolar, kademeli yükselişine devam ederek 30.12 seviyesine ulaşarak rekor tazelerken, Euro ise 32,74 seviyesinden alıcı buluyor.

Ekonomi

Artışı bir türlü engellenemeyen döviz kurunda Dolar, tarihi seviyeyi aştı. Euro 33 TL'nin Dolar ise 30 TL'nin üzerine çıktı.

Ekonomi

2023 yılında rekor üstüne rekor kıran dolar, psikolojik sınır olan 30 liraya dayandı. ABD doları, yeni haftaya da rekorla başladı.

Ekonomi

Dolar yeni yılın ilk gününde 29 liranın üstünde seyrediyor, euro da 33 liraya yaklaşmış durumda.

Ekonomi

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, 2024 yılını dört çeyreğe ayırarak altınla ilgili öngörülerini paylaştı. Ayrıca, Euro ve dolar...

Ekonomi

Euro güne, dün öğle saatlerinde test ettiği 32 lira seviyesinde başladı ve 32 TL'nin hemen üzerinde işlem görüyor.

Ekonomi

Ekonomist Remzi Özdemir, parasını ve birikiminin borsada değerlendirenlere dikkat çeken uyarılarda bulundu. Özdemir, "Borsa haftalardır patinaj yapıyor" dedi.