Görevden alma Haberleri

görevden alma haberleri ve güncel görevden alma gelişmeleri, görevden alma ile ilgili tüm video, görevden alma fotoğrafları ve görevden alma haberleri Polemik Haber sitemizde


Ekonomi

Dolar ve Euro'daki sert yükselişin, 'Erdoğan seçimden sonra Şimşek’i görevden alacak' söylentisi nedeniyle meydana geldiği öne sürüldü.

Dünya

ABD Temsilciler Meclisi'nde yapılan oylamada, çok az bir farkla İçişleri Bakanı Aljeandro Mayorkas'ın görevden alınması yönünde karar çıktı.

Ekonomi

Merkez Bankası Başkanlığı görevinden ayrılan Hafize Gaye Erkan'ı, Erdoğan'ın neden görevden aldığıyla ilgili gündemi sarsacak bir iddia geldi.

Gündem

AK Partili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara ve İstanbul’un da aralarında bulunduğu 10 ilin milli eğitim müdürünü görevden aldı.

Gündem

İYİ Parti'nin Ordu adayı AK Parti'nin eski milletvekili ve Erdoğan'ın talimatıyla görevinden istifa eden belediye başkanı Enver Yılmaz oldu.

Gündem

İYİ Parti İzmir İl Yönetim Kurulu, Genel Merkez yönetimi tarafından görevden el çektirildi. Görevden alınan yönetim, zehir zemberek bir açıklama...

Gündem

İstanbul'un Avcılar ilçesinde eski polis memuru Abidin Beytullah Öztürk'e iş yerinde darbeden Avcılar İlçe Emniyet Müdürü Murat Özburun, görevden alındı.

Gündem

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yener Yıldırım, Akyurt, Çubuk, Haymana ve Beypazarı ilçe başkanlarının görevden alındığını açıkladı.

Spor

Skandallarla gündemden düşmeyen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin görevden alınacağı tarih açıklandı.

Dünya

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, Filistin gösterilerine izin veren Londra polisini suçlayan İçişleri Bakanı Braverman'i...

Yerel

Şanlıurfa'da 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu belirlenen mahalle muhtarı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın şikayeti sonrası görevinden alındı.