Gözaltı Haberleri

gözaltı haberleri ve güncel gözaltı gelişmeleri, gözaltı ile ilgili tüm video, gözaltı fotoğrafları ve gözaltı haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

Mersin'de 'evde paketleme işi' ilanı verip, başvuranları dolandıran 19 şüpheli, gözaltına alındı.

Gündem

İçişleri Bakanı Yerlikaya, İstanbul merkezli 5 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen Sibergöz 31 operasyonlarında 18 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Genel

İzmit'te gece saatlerinde bir çorbacıda hesap ücreti konusunda çıkan kavgada şüpheliler, olaya müdahale polis ekiplerine saldırdı. Yaşanan arbede sonrasında 3...

Gündem

Bölücü Terör Örgütüne yönelik Jandarma tarafından 19 ilde düzenlenen "Bozdoğan-25" operasyonlarında, 49 şüpheli yakalandı.

Yerel

Erzincan'ın Kemah ilçesinde köpeklerine boğdurduğu kurdu yakan kişi gözaltına alındı.

Gündem

"Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçlamasıyla hakkında soruşturma başlatılan Siyasal iletişimci Evren Barış Yavuz, gözaltına alındı.

Gündem

Örümcek Adam' kostümüyle bayram namazı için girdiği camide gözaltına alınan Ayaz Koç, tartaklandığını ve ayağının üzerine basamadığını söyledi.

Genel

Bakan Yerlikaya, başta Van'daki olaylar olmak üzere 14 ilde bölücü terör örgütü adına kanunsuz sokak eylemleri yapan 340 şüphelinin eş...

Gündem

30 ilde terör örgütü IŞİD'e yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen Bozdoğan-7 Operasyonu'nda 147 şüpheli yakalandı.

Gündem

Boğaziçi Üniversitesi akademisyeni Prof. Dr. Nükhet Sirman, İstanbul'da gözaltına alınıp Mersin'e götürüldü.

Gündem

Elebaşılığını Barış Boyun'un yaptığı suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonlarda, 13 şüphelinin yakalandığını açıklandı.

Gündem

BirGün Gazetesi yazarı Attila Aşut'un, Ankara’daki evinden gözaltına alınarak ifadeye götürüldüğü öğrenildi.