Gerici Haberleri

Gerici haberleri ve güncel Gerici gelişmeleri, Gerici ile ilgili tüm video, Gerici fotoğrafları ve Gerici haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Ulu Önder Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı, Diyanet’in maaşlı imamı Arap sevicisi Halil Konakçı, Cumhuriyeimizin kurucusu Atatürk'e yine hakaret etti.

Gündem

Daha önce Hatay’ı “Arap yurdu” olarak ilan eden Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı, dinci-gerici Halil Konakçı, bu sefer de “Müslüman olmayan...

Gündem

Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı dinci-gerici Halil Konakçı, skandal bir paylaşımla yine Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü hedef aldı. Hatay'ı...

Gündem

10 Kasım'da Atatürk'e dua edilmesine tepki gösterip sosyal medyadan Atatürk'e hakaret eden gerici Ahmet Bostancı'nın ifadesi ortaya çıktı.

Gündem

Filmlerinde din simsarlarının tezgahını ortaya çıkaran usta sanatçı Kemal Sunal’ı hedef alan sözde din adamına, sosyal medyadan tepki yağdı.

Gündem

İsmailağa Cemaatine bağlı olan ŞifaDer’in hocası dinci-gerici Adnan Bilaç, kadınların koku sürüp dışarı çıkmasının zina etmekle aynı olduğunu söyledi.

Gündem

Sosyal medyada Ulu Önder Atatürk'e hakaret eden gerici-yobaz dönerci Mustafa Atmaca, emniyet ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Gündem

Bir sokak röportajında konuşan gerici ve Cumhuriyet düşmanı şahıs, ekonomik sorunların ve zamların nedeninin demokratik ve laik sistem olduğunu söyledi.