Gözaltı Haberleri

gözaltı haberleri ve güncel gözaltı gelişmeleri, gözaltı ile ilgili tüm video, gözaltı fotoğrafları ve gözaltı haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Mersin, Ağrı ve Antalya merkezli 27 ilde düzenlenen 'Sibergöz-47' operasyonlarında, 97 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Dünya

İçkili araç kullanırken yakalanıp gözaltına alınan dünyaca ünlü şarkıcı Justin Timberlake, serbest bırakıldı.

Gündem

19 ilde 'Yasa Dışı Bahis, Nitelikli Dolandırıcılık, Çevrimiçi Çocuk Müstehcenliği ve Bilişim Sistemine Girme' suçlarına düzenlenen operasyonda, 38 kişi yakalandı.

Gündem

CHP eski milletvekili Berhan Şimşek, Balıkesir Burhaniye'de gözaltına alındı. Berhan Şimşek, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Yerel

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde düzenlenen ev baskınlarında, aralarında Ergani Belediye eski eşbaşkanlarının da olduğu beş kişi gözaltına alındı.

Gündem

1 Mayıs'ta Saraçhane’ye giden 34 yaşındaki muhasebeci Tacim Yıldız, evinin kapısı kırılarak gözaltına alındı. Gözaltında, sosyal medya paylaşımları soruldu.

Gündem

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında bir kişinin daha gözaltına alındığı bildirildi. Son gözaltıyla birlikte toplam gözaltı sayısı 8 oldu.

Gündem

Hatay merkezli Ankara, Antalya, Mersin, Nevşehir, Sivas ve Şanlıurfa’da düzenlenen “Mahzen-47” operasyonlarında, 51 şüpheli yakalandı.

Yerel

Antalya'nın il merkezi ile Manavgat ve Alanya ilçelerinde belirlenen 32 adrese düzenlenen eş zamanlı uyuşturucu operasyonunda, 75 kişi gözaltına alındı.

Gündem

İstanbul'da DEM Parti'nin il ve ilçe yöneticileri ve üyeleri, düzenlenen sabah baskınlarında gözaltına alındı.

Gündem

Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne yönelik soruşturmada adı geçen ve İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılan 3 emniyet görevlisi, gözaltına alındı.

Gündem

İstanbul'da 16 yaşındaki bir kız çocuğu, Erdoğan'ın konvoyunu geçerken küfür ettiği iddiasıyla gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldı.