Hakem Haberleri

hakem haberleri ve güncel hakem gelişmeleri, hakem ile ilgili tüm video, hakem fotoğrafları ve hakem haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

UEFA, 2024 Avrupa Şampiyonası'nda görev alacak hakemleri açıkladı. Listeye Türkiye'den sadece Halil Umut Meler girebildi.

Spor

Süper Lig'in 33. haftasındaki Pendikspor-Galatasaray mücadelesinde İtalyan hakem Daniele Paterna, VAR hakemi olarak görev yapacak.

Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde karşılaştığı Paris Saint-Germain'e elenen Barcelona'da teknik direktör Xavi, hakem Istvan Kovacs'a tepki gösterdi.

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'in 32'nci haftasında oynanacak maçlarda görev alacak hakemleri açıkladı.

Spor

Fenerbahçe'nin Olympiacos ile oynayacağı UEFA Konferans Ligi çeyrek finali maçının hakemi, İsviçreli Sandro Scharer oldu.

Spor

2023 Turkcell Süper Kupa maçında Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Volkan Bayarslan hakemlik yapacak.

Spor

TFF Hakem Eğitimi Danışmanı Hugh Dallas ile hakemler arasındaki konuşmaların sızdırılması ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Spor

Süper Lig'in 30. haftasında zirveyi ilgilendiren mücadele olan Trabzonspor-Fenerbahçe maçının hakemi Halil Umut Meler oldu.

Spor

Avrupa'daki temsilcimiz Fenerbahçe'nin, Union Saint Gilloise'yi 14 Mart Perşembe günü taraftarı önünde ağırlayacağı maçın hakemi belli oldu.

Spor

Fenerbahçe'nin, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Union Saint Gilloise ile yapacağı maçın hakemi belli oldu.

Spor

Süper Lig'de haftanın maçı olan Beşiktaş Galatasaray derbisini Halil Umut Meler'in yöneteceği açıklandı.

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'in 27. haftasında oynanacak müsabakaları yönetecek hakemleri açıkladı.