Içişleri bakanlığı Haberleri

içişleri bakanlığı haberleri ve güncel içişleri bakanlığı gelişmeleri, içişleri bakanlığı ile ilgili tüm video, içişleri bakanlığı fotoğrafları ve içişleri bakanlığı haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Seçim güvenliğine ilişkin açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Toplam 594 bin personelimiz görevlendirildi. 81 ilimizin tamamında huzur ve güven...

Gündem

Diyarbakır'da Bağlar'ın AK Partili belediye başkanı Hüseyin Beyoğlu hakkında, İçişleri Bakanlığı Mülkiye Başmüfettişliği tarafından idari soruşturma başlatıldı.

Gündem

Emniyet güçleri tarafından 4 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen Kafes-47 operasyonları kapsamında, 'Çakar' suç örgütünün çökertildiği duyuruldu.

Gündem

Erzincan İliç’te meydana gelen altın madeni faciası hakkında konuşan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, işçilerin 10 milyon metreküp toprağın altında olduğunu...

Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Çağlayan Adliyesi'ne düzenlenen terör saldırısına ilişkin yaptığı açıklamada gözaltına alınan şüpheli sayısının 40'a yükseldiğini bildirdi.

Gündem

Halk Bankası eski Genel Müdürü Hakan Atilla, pasaportuna el konulmasından sonra İçişleri'ne karşı açtığı davayı kazanarak pasaportunu geri aldı.

Gündem

27 ilde gerçekleştirilen 'Kalkan-7' operasyonlarında, 80 göçmen kaçakçısı ve 2 bin 155 göçmen yakalandı. Operasyonu, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu.

Gündem

Yılbaşı gecesiyle ilgili açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Ülkemizde 2024 yılını huzur ve güven içinde karşılayabilmek için gerekli tedbirlerimizi...

Gündem

Suç örgütlerinden ele geçirilen 23 lüks otomobil, İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından polis otosu yapıldı. Haberi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu.

Gündem

İçişleri Bakanlığı, ruhsatlı silahların kötü niyetli kullanımındaki artış üzerine 'silahlar' konusunu ele alan bir teklif taslağı hazırladı.

Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın, vali ve il jandarma komutanlarıyla yapacağı toplantıyı iptal etmesi, Ankara kulislerini hareketlendirdi.

Gündem

Okuldan mezun olan yeni polislerimize hitap eden İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Sokaklarımızda, şehirlerimizde her türlü suç ve suçluyla amansız şekilde...