İBB Haberleri

İBB haberleri ve güncel İBB gelişmeleri, İBB ile ilgili tüm video, İBB fotoğrafları ve İBB haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

İBB'nin açmış olduğu davalar sonucu iptal edilen Kanal İstanbul projesi'nde inşaatın sürdüğü Emlak Konut Dursunköy Projesi'nde 1 milyar 100 milyon...

Gündem

Bayram ziyareti için memleketi Trabzon'a gelen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Beni geçecek adam doğmadı kardeşim." ifadelerini kullandı.

Gündem

Seçimlerden büyük bir zaferle çıkan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 31 Mart yerel seçim sonuçlarını The Economist’e değerlendirdi.

Gündem

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, İsrail'e jet yakıtı sattıkları yönünde sosyal medyada yayılan iddialar için “iftira kampanyası” dedi, İstanbul Büyükşehir...

Gündem

31 Mart seçimlerinden zaferle çıkan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Financial Times'a önemli açıklamalarda bulundu.

Gündem

Anıtkabir’i ziyaret eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Aslanlı Yol'da kısa bir konuşma yapmak istemesine, görevliler tarafından müdahale edildi.

Gündem

İBB Başkanı İmamoğlu, "AK Parti, bir parti mi? Kurulları veya heyetleri çalışıyor mu? Yoksa sadece Cumhurbaşkanı’nın makamı altında bir yapı...

Gündem

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim sonuçlarına ilişkin yayın yasaklarının kaldırılmasının ardından ilk açıklamasını yaptı.

Gündem

İstanbul'da oyunu kullanan İBB Başkanı İmamoğlu, "Bugün benim için duygusal bir gün çünkü 5 yıllık emeğin helalleşme anı" ifadelerini kullandı.

Gündem

Adalar Halk Buluşması'nda konuşan İBB Başkanı İmamoğlu, Net olarak söylüyorum yarın Allah’ın izniyle Adalet ve kardeşlik kazanacak" dedi.

Gündem

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, AK Parti seçmenine çağrıda bulunarak, yaklaşan seçimlerde AK Parti'ye oy vermeyerek ders vermelerini gerktiğini belirtti.

Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul'la ilgili olarak, "Ekrem Başkan için her anket bir öncekinden iyi geldi" açıklamasını yaptı.