İBB Haberleri

İBB haberleri ve güncel İBB gelişmeleri, İBB ile ilgili tüm video, İBB fotoğrafları ve İBB haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın 3,3 milyar lira borcu olduğunu söylediği İBB'den konuya ilişkin dikkat çeken bir açıklama...

Gündem

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, yapılan zam oranlarına itiraz ederek, “Esnafı hiçe sayan teklifi kabul etmiyoruz. Bu maliyetlerle...

Gündem

Trabzon Emniyet Müdürü görevindeyken 'andımız' paylaşımında bulunmasının ardından Sudan'a gönderilen Metin Alper, İBB Zabıta Müdürlüğü'ne getirildi.

Gündem

Andımız paylaşımı nedeniyle Sudan'a gönderilen Eski Trabzon İl Emniyet Müdürü Metin Alper, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı oldu.

Gündem

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, yarın gerçekleştirilecek UKOME toplantısında, megakentteki topu ulaşım ücretlerine yeni zam yapmayı planlıyor.

Yaşam

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi’nin temmuz ayında karara bağlanan İBB desteği ve KİPTAŞ güvencesi ile İstanbul’daki kentsel dönüşümde geçici kiralık...

Gündem

İBB Başkanı İmamoğlu, megakent İstanbul'da iş arayan yurttaşlara ulaşımın 3 ay süreyle ücretsiz olacağı uygulamaya başlandığını açıkladı.

Eğitim

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) Tercih Danışma ve Rehberlik Merkezleri, YKS’ye giren gençlere bu yıl da ücretsiz danışmanlık hizmeti verecek.

Gündem

Avrupa 2'nci Bölge Dere Islahı ve Bakım Onarımı Tanıtım Törenine katılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Gündem

İBB'nin ihtiyaç fazlası minibüs ve dolmuşları taksiye dönüştürme projesi için açılan davada, İBB haklı bulundu ve yargı süreci tamamlandı.

Gündem

İBB iştiraki Şehir Hatları, 569 yıllık Haliç Tersanesi’nde tasarlanan ve üretilen Deniz Dolmuş’u düzenlenen törenle suya indirdi.

Ekonomi

İBB'nin başlattığı kentsel dönüşüm seferberliğinde, hak sahiplerine yüzde 65'e kadar yapım maliyeti desteği sağlanıp, kira destekleri de artırılacak.