Ifade Haberleri

ifade haberleri ve güncel ifade gelişmeleri, ifade ile ilgili tüm video, ifade fotoğrafları ve ifade haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Eski futbolcu Serhat Akın'a silahlı saldırı düzenledikten sonra gözaltına alınan 6 şüpheliden 5'i tutuklandı. Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı.

Gündem

Narin Güran cinayeti soruşturmasında, ifadelerin basına ve kamuoyuna sızmasının İçişleri ve Adalet Bakanlıkları arasında krize neden olduğu öne sürüldü.

Gündem

İstanbul Ümraniye'de polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden suç makinesi Yunus Emre Geçti'nin ifadesi ortaya çıktı.

Gündem

Narin Güran cinayetiyle ilgili 10 kişinin tutuklandığı soruşturmada dün savcıya ifade veren anne Yüksel Güran'ın ifadeleri ortaya çıktı.

Yerel

İzmir'in Karabağlar ilçesinde babasını sırtından bıçaklayarak öldüren Bora İnan'ın, emniyette verdiği ifade ortaya çıktı.

Genel

Aksaray'da eski nişanlısı Melike Arıbaş'ı (15) öldürüp, babası Doğanay Arıbaş'ı (42) yaralayan Muhammet Kılıç'ın (22), ilk duruşmadaki sözleri şoke etti.

Gündem

Motokurye Yunus Emre Göçer'e çarparak ölümüne neden olduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı çıkarılan Somali Cumhurbaşkanının oğlu Mohammed Hassan Sheikh Mohamud'un...

Gündem

Tutuklanan Kıvanç Talu, "borçları ödemek için eşimin babası adına olan Porsche marka bir araç ve şirkete ait bir araç ve...

Gündem

150 milyon liralık dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla aranan ve İstanbul’da havalimanında yakalanan Talu çifti, suçlamaları reddederek mağdurları suçladı.

Gündem

Eski hakem Ahmet Çakar, canlı yayında TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi hakkındaki ByLock iddiaları nedeniyle, Çağlayan Adliyesi'ne ifade vermeye gideceğini açıkladı.

Gündem

Tutuklu bankacı Seçil Erzan, mahkemeye verdiği ifadede kendisini tehdit edenlerin adını verirken, Fatih Terim ile ilgili sözlerinin ardından herkes dondu...

Yerel

Kayseri'de borç meselesi nedeniyle tartıştığı kişiyi bulamayan Emre Kiremitçi, borçlusunun en yakın arkadaşı olan Mustafa Kılıçaslan'ı öldürdü.