Ilçe Haberleri

ilçe haberleri ve güncel ilçe gelişmeleri, ilçe ile ilgili tüm video, ilçe fotoğrafları ve ilçe haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

CHP Lideri Özgür Özel'in Karadeniz turu sonrası konuşan partililer, “Hiç tahmin etmeyeceğiniz yerlerde CHP’nin kazandığını görebilirsiniz” dedi.

Gündem

İBB Afet İşleri Dairesi Başkanlığı AKOM, İstanbul’un kuzey ilçelerinde şiddetli rüzgar ve kuvvetli yağışın etkili olacağını duyurdu.

Gündem

Seçim kendi adaylarıyla girecek olan İYİ Parti’de, İstanbul'un 6 ilçesinin belediye başkan adayları, düzenlenen basın toplantısıyla açıklandı.

Gündem

Cumhur İttifakı ortağı MHP'nin Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, parti disiplini ve politikalarına aykırı davranışlar nedeniyle alınan kararları açıkladı.

Gündem

Kulis bilgilerine göre, CHP'nin, Antalya ve Muğla Büyükşehir Belediyeleri adaylarıyla birlikte İstanbul'un 11 ilçe belediye başkan adayı belli oldu.

Gündem

İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı (SKUP) açıklandı. Ulaşım Planına göre Türkiye'de bir ilk gerçekleştirildi. Trafiği önlemek amacıyla 'Tıkanıklık fiyatlandırılması' uygulaması...