Indirim Haberleri

indirim haberleri ve güncel indirim gelişmeleri, indirim ile ilgili tüm video, indirim fotoğrafları ve indirim haberleri Polemik Haber sitemizde


Ekonomi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Cevdet Akçay, politika faizlerinin indiriminin henüz gündemde olmadığını söyledi.

Ekonomi

Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanma sonrası, bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorin grubunda 1,59 TL indirim bekleniyor.

Ekonomi

2024 yılının 'Emekliler Yılı' olarak ilan edilmesinin ardından PTT, emekli vatandaşlarımıza yönelik yeni bir kampanya başlattı.

Ekonomi

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, Anadolu Efes grubunun bira fiyatlarında indirime gittiğini duyurdu.

Ekonomi

Brent petrol ve dövizde yaşanan dalgalanmanın akaryakıt fiyatlarına yansımasıyla birlikte, benzin ve motorin fiyatlarına çifte indirim geldi.

Ekonomi

Otogazın (LPG) litre fiyatına yarın geceden itibaren geçerli olmak üzere indirim yapılacak. Benzin ve motorinde ise fiyat değişimi beklenmiyor.

Ekonomi

Karayolu Taşıma Yönetmeliği'nde yapılan değişikliklerle birlikte, emekliler için özel indirimle yolcu biletlerinde yüzde 20 indirim uygulanacak.

Ekonomi

Emeklilerin, kamu kurum ve kuruluşlarının misafirhane, sosyal tesis ve konukevlerinden yüzde 15 indirimli faydalanabileceğiyle ilgili karar, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gündem

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Ahmet Akın, müjdeyi verdi. Balıkesirliler, haziran ayından itibaren suyu yüzde 15 indirimli kullanacak.

Ekonomi

Kurban Bayramı için sayılı günler kalırken, kırmızı et fiyatlarındaki indirim duyuruldu. Dana ve kuzu eti, kilo başına dev indirime giriyor.

Ekonomi

Petrol ve döviz kurunda yaşanan dalgalanmanın ardından, gece yarısı benzin ve motorin fiyatlarına indirim geldi.

Ekonomi

Salı günü gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde benzin ve motorin fiyatlarına, 1.5 TL civarında indirim yapılması bekleniyor.