Intihar Haberleri

intihar haberleri ve güncel intihar gelişmeleri, intihar ile ilgili tüm video, intihar fotoğrafları ve intihar haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Eti kraker fabrikasında çalışan bir işçi, un katında kendini asarak intihar etti.

Spor

Tutuklu bulunduğu cezaevinde intihar ettiği öne sürülen eski futbolcu Dani Alves'in kardeşi Ney Alves, iddialara yanıt verdi.

Spor

Cinsel saldırı suçundan 4 buçuk yıl hapis cezası alan dünyaca ünlü eski futbolcu Dani Alves’in, cezaevinde intihar ettiği öne sürüldü.

Gündem

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü’nde bulunan FSM KYK Erkek yurdunda kalan bir öğrenci, kaldığı odanın penceresinden atlayarak intihar etti.

Yerel

Kars'ta 3 yıl önce ruhsatsız tabanca ile başından vurulan ve intihar ettiği öne sürülen 13 yaşındaki kız çocuğunun, aile kararıyla...

Yerel

Diyarbakır Kayapınar'da bir apartmanın 2’nci katından atlamak isteyen kadını, evin içinde bulunanlar son anda yakaladı.

Yerel

Trabzon'da oğlu Hasan Emral'ı tabancayla öldürdükten sonra aynı silahla intihar eden baba Pirali Emral'ın , borç yüzünden oğluyla tartıştığı ortaya...

Yerel

Trabzon’da Pirali Emral isimli şahıs, tartıştığı oğlunu vurarak öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti.

Yerel

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde bir genç, annesiyle ilişki yaşadığını iddia ettiği ev sahibini öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti.

Gündem

İstanbul'un Maltepe ilçesinde bulunan Piazza AVM'de bir vatandaş, 15 bin lira borcunun olduğunu, kendisinin ve çocuklarının aç olduğunu söyleyerek intihar...

Yerel

Ankara'nın Altındağ ilçesinde emlakçılık yapan bir şahıs, pompalı tüfekle çevreye ateş açtıktan sonra ofisine kapanıp intihar etti.

Gündem

Marmaray Üsküdar istasyonunda saat 10.03'te bir erkek raylara atlayarak intihar etti. Seferler Sirkeci-Üsküdar arasında tek hattan yapılıyor.