Iş insanı Haberleri

iş insanı haberleri ve güncel iş insanı gelişmeleri, iş insanı ile ilgili tüm video, iş insanı fotoğrafları ve iş insanı haberleri Polemik Haber sitemizde


Dünya

İran'a para transferi gerçekleştirdiği iddiasıyla, ABD'nin yaptırım listesine alınan Lübnanlı iş insanı Srur, kaçırılıp öldürüldü.

Gündem

Uzun yıllardır Türkiye'de yaşayan ve kamuoyunda finans şirketi sahibi bir iş insanı olarak bilinen Mioz Mitrani'nin, dolandırıcılık ve tefecilik şebekesinin...

Gündem

İş insanlarından silahlı tehdit yoluyla para almaya çalışan suç örgütüne düzenlenen operasyonda, 19 şüpheli gözaltına alındı.

Yerel

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde iş insanı Abdülkadir Altuğrul’un, oturduğu sitenin otoparkında öldürülmesiyle ilgili 7 şüpheli gözaltına alındı.

Dünya

Yunanistan'ın ünlü iş insanlarından Christos Gialias, Batı Attika bölgesindeki Mandra banliyösünde vurulduktan sonra cesedi yakılarak öldürüldü.

Gündem

Samos Adası sahilinde cesedi bulunan iş insanı Yasin Cinkaya'nın cenazesi, memleketi Denizli'de toprağa verildi.

Yerel

İstanbul'un Pendik ilçesinde ATM'den para çeken iş insanı, arkasından gelen saldırgan tarafından başından vurularak öldürüldü.

Yerel

Aydın’ın Didim ilçesinden tekne ile denize açıldıktan bir daha haber alınamayan iş insanı Yasin Cinkaya'nın ailesinin avukatı, yazılı bir açıklama...