Iyi parti Haberleri

iyi parti haberleri ve güncel iyi parti gelişmeleri, iyi parti ile ilgili tüm video, iyi parti fotoğrafları ve iyi parti haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydemir, sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamayla, partisinden istifa etti.

Gündem

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle sosyal medyadan bir kutlama mesajı yayımladı.

Gündem

Olağanüstü kurultaya giden İYİ Parti'de aday olan grup başkanvekili Müsavat Dervişoğlu kendisi için yöneltilen 'emanetçi' eleştirisine yanıt verdi.

Gündem

İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz, İYİ Parti kurultayı öncesi yaptığı yazılı açıklamada, delege listesinde usulsüzlükler yapıldığını iddia etti.

Gündem

İYİ Parti'den istifa ettiğini açıklayan ekonomist Prof. Dr. Bilge Yılmaz’ın, Yavuz Ağıralioğlu'nun kuracağı partiye katılacağı iddia edildi.

Gündem

Daha önce İYİ Parti'den istifa eden Mehmet Salim Ensarioğlu, İYİ Parti'de 60 milletvekilinin partiden ayrılıp bağımsız milletvekili olabileceklerini öne sürdü.

Gündem

İYİ Parti Sağlık Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Taner Demirer, partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Gündem

İYİ Parti Sağlık Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Taner Demirer, yaptığı açıklamayla partisinden istifa etti.

Gündem

İYİ Parti'de genel başkan adaylığını açıklayan TBMM Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, "İYİ Parti gemisini salim bir limana ulaştırmaya da dava...

Gündem

İYİ Parti kurultayı öncesinde, parti içinde Meral Akşener’i destekleyen ekip ile genel başkanın değişmesi gerektiğini savunan ekip arasında gerilim arttı.

Gündem

Yüksek Seçim Kurulu, İYİ Parti'nin Ordu'da seçimlerin iptali ve yeniden yapılması talebini reddetti.

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İYİ Parti lideri Meral Akşener’e “Partinizin başında kalın, ayrılmayın” dediği iddiasına İYİ Parti'den yanıt geldi.