Japonya Haberleri

japonya haberleri ve güncel japonya gelişmeleri, japonya ile ilgili tüm video, japonya fotoğrafları ve japonya haberleri Polemik Haber sitemizde


Teknoloji

Japonya, dün Ay’a uzay aracını indiren 5’inci ülke oldu ancak belirlenemeyen bir sorundan dolayı aracın güneş enerjisi pilleri, henüz elektrik...

Spor

Fatih Karagümrük'ün Kosovalı stoperi Ibrahim Dresevic, Japon ekibi Machida Zelvia'ya transfer oldu. 

Dünya

Japonya'da iki uçağın pistte çarpışması sonucu Tokyo Haneda Havalimanı'nda yangın çıktı. Uçaklarda 300 yolcunun olduğu belirtiliyor.

Dünya

Japonya’da meydana gelen 7,6 büyüklüğündeki depremde Nanao şehrinde 24 kişinin deprem nedeniyle hayatını kaybettiği bildirildi.

Dünya

Japonya'da 7,4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Japonya kamu yayıncısı NHK, depremin ülkenin kuzey ve orta kesimlerinde etkili olduğunu bildirdi.

Dünya

Japon bilim insanları, Kovid-19 varyantlarının insan yapımı olduğuna ilişkin kanıta ulaştıklarını ve nüfus azaltmak için kasıtlı olarak piyasaya sürüldüğünü iddia...

Dünya

Japon otomotiv devi Toyota Motor'un Daihatsu birimi, 64 modelde sorun tespit edilmesinin adından tüm araçlarının sevkiyatını durduracağını açıkladı.

Dünya

Japonya'da bağış toplama etkinliklerinden elde edilen geliri tam olarak bildirmemekle suçlanan politikacılardan 4 bakan, görevinden istifa etti.

Dünya

Japonya’daki Inokashira Hayvanat Bahçesi’nde bakım için yapılan ilaçlama sonrası 31 sincap öldü. Yetkililer konuyla ilgili soruşturma başlattı.

Dünya

Japonya'da 24 yaşındaki Rina Gonoi isimli kadın askerin kampanyası sonucunda, 3 eski erkek asker, kadın meslektaşlarına cinsel saldırıda bulunmaktan suçlu...

Dünya

Japonya'da Iwo Jima Adası yakınında bulunan deniz altındaki bir yanardağın patlaması sonucu, yeni bir ada gün yüzüne çıktı.