Jose mourinho Haberleri

jose mourinho haberleri ve güncel jose mourinho gelişmeleri, jose mourinho ile ilgili tüm video, jose mourinho fotoğrafları ve jose mourinho haberleri Polemik Haber sitemizde


Magazin

Jose Mourinho'nun kızı Matilde, Portekiz'de 'yılın düğünü' olarak adlandırılan organizasyonda evlendi.

Spor

Futbolu bırakan Leonardo Bonucci, Fenerbahçe ve ve sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Jose Mourinho'yla ilgili açıklamalarda bulundu.

Spor

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'ın Sean Dyche ile yola devam etmeyeceği ve Jose Mourinho'yu gündemlerine aldığı iddia edildi.

Spor

Eski futbolcu Rio Ferdinand'ın, Jose Mourinho'yu Galatasaray üzerinden eleştirdiği sözler Fenerbahçe taraftarını kızdırdı.

Spor

Fenerbahçe, yeni transferi Sofyan Amrabat için imza töreni düzenledi. Törende Sofyan Amrabat ve Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı açıklamalarda bulundu.

Spor

Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mouriho, Süper Lig devindeki ilk rekorunu, bu hafta oynayacağı Çaykur Rizespor maçında kırmaya hazırlanıyor.

Spor

Süper Lig ekibi Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, antrenman öncesi basın mensuplarına konuştu.

Spor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Avrupa kupaları kariyerindeki altıncı ön eleme eşleşmesinde ilk kez tur atlayamadı.

Spor

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2'nci Ön Eleme Turu ilk maçında bugün İsviçre ekibi Lugano ile deplasmanda karşılaşacak.

Spor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, EURO2024'ü en iyi takımın kazandığını söyledi.

Spor

Yeni sezonda şampiyonluğu hedefleyen Fenerbahçe'de Portekizli hocanın, Dusan Tadic'ten bu sezon farklı mevkilerde de yararlanmak istediği belirtildi.

Spor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, transfere dair dikkat çeken açıklamalar yaptı.