Kadına şiddet Haberleri

kadına şiddet haberleri ve güncel kadına şiddet gelişmeleri, kadına şiddet ile ilgili tüm video, kadına şiddet fotoğrafları ve kadına şiddet haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

İzmir'in Bornova ilçesinde bir erkek, tartıştığı kadını sokak ortasında darp etti. O anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Yerel

Erzurum'da hükümlü bulunduğu açık cezaevinden 10 gün önce firar eden Şafak Saydam, boşanmak isteyen eşini vurarak ağır yaraladı.

Yerel

Adana'nın Seyhan ilçesinde bir erkek, kız kardeşi olduğu iddia edilen kadını sokak ortasında dakikalarca dövdü

Yerel

Ukraynalı eşi Anna Butim'in yüzünü falçatayla kesen ve 20 yıla kadar hapsi istenen Mesut Öztürkmen, adli kontrol şartıyla tahliye edildi.

Yerel

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde bir şahıs, kendisinden ayrılan dini nikahlı eski eşini tabancayla bacağından ve elinden vurdu.

Yerel

Mersin'de bir şahıs, alacağını tahsil etmek için gittiği iş yerinde Hülya Kırmızı'yı başından ve göğsünden vurduktan sonra makasla boğazını kesti.

Yerel

Bursa'nın Gürsu ilçesinde evinde ruhsatsız tabancayla eşini omuzundan vurarak yaralayan şahsın, emniyetteki ifadesi şoke etti.

Yerel

Türkiye'nin en büyük illerinden Adana'da, 2023 yılının Ocak-Ekim ayları arasında 16 kadının erkek şiddeti sonucu hayatını kaybettiğini bildirildi.