Kavga Haberleri

kavga haberleri ve güncel kavga gelişmeleri, kavga ile ilgili tüm video, kavga fotoğrafları ve kavga haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde husumetli aileler arasında çıkan kavgada 3 kişi, hamile kadını sopalarla döverek hastanelik etti.

Yerel

İstanbul Şişli'de gece saatlerinde iki grup arasında çıkan kavgaya müdahale eden 1 polis memuru yaralandı.

Yerel

Karabük'te müşterilerin silahlı kavgası kanlı bitti. Çıkan kavgada meyhanede garson olarak çalışan Yaşar Koçak yaşamını yitirdi.

Gündem

AK Partili Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerefoğulları’nın, AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı’ya saldırdığı öne sürüldü.

Gündem

İstanbul Ataşehir'de, aralarında husumet olan iki grup arasında tartışma sonrası çıkan silahlı kavgada, baba ve kızı vuruldu.

Yerel

Şanlıurfa'da bazı şahıslar, yol ortasında durdurdukları otomobilden inenlerle tekme- tokat kavga etti. O anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Yerel

Tokat'ın Zile ilçesinde, husumetli iki aile arasında çıkan bıçaklı kavgada, Hasan Özer Kabay ve Salih Akarsu hayatını kaybetti.

Yerel

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde bir kafede 2 müşteri arasında başlayan tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada 1 kişi tabancayla vurularak öldürüldü.

Spor

Galatasaray'ın eski futbolcusu Felipe Melo, Manchester City-Fluminense maçı sonrası rakip takım oyuncularıyla kavga etti.

Gündem

TBMM'de DEM Parti ile AK Parti milletvekilleri arasında çıkan tartışmada DEM Partili Ömer Faruk Gergerlioğlu, AK Parti Grup Başkanvekili Leyla...

Yerel

Bursa'da tartıştıkları ve ortak iş yaptıkları firmanın çalışanları tarafından trafikte taşlı sopalı saldırıya uğrayan 2 kişi yaralandı.

Yerel

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde 12 yaşındaki Hürkan Samet Durmaz, tartıştığı arkadaşı tarafından bir inşaatta bıçaklanarak öldürüldü.