Kayseri Haberleri

Kayseri haberleri ve güncel Kayseri gelişmeleri, Kayseri ile ilgili tüm video, Kayseri fotoğrafları ve Kayseri haberleri Polemik Haber sitemizde


Genel

Kayseri'de bir imam, Kahramanmaraş depreminin nedeni olarak kadınları gördü ve "Kadınlarımız, kızlarımız, soyundukça soyunuyor Allahım" dedi.

Gündem

CHP’nin kazandığı Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde, Cumhur İttifakı ortağı MHP'nin itirazı üzerine seçimler iptal edildi.

Yerel

Kayseri-Niğde yolunun 30'uncu kilometresinde cezaevi nakil aracının devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, 2'si ağır 11 kişi yaralandı.

Yerel

Kayseri’de Filistinlilere yönelik kurulan yardımlaşma ve dayanışma çadırından hırsızlık yapan şüpheli, yakalanıp, tutuklandı.

Yerel

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde kamyon ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, Fakı Akar ve kızı Ayşegül Akar hayatını kaybetti.

Yerel

Kayseri'nin Hacılar ilçesinde, Eyüp Aslantürk'ün (57) darbedilerek öldürüldükten sonra konulduğu otomobille şarampole itilerek kaza sürü verilmesi olayıyla ilgili yürütülen soruşturma...

Yerel

Kayseri'de, işçi servisi ile otomobilin çarpıştığı kazada 3 işçi yaralandı.

Yerel

Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinde, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkan öğrenci servisinin devrildiği kazada, 10 öğrenci yaralandı.

Yerel

Kayseri’de, güvenlik görevlisi Yener Koçer tartıştığı eniştesi Sertan Temel'i tabancayla vurarak öldürdü.

Yerel

Kayseri'de polisin 3 aylık takibi sonucu uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen 12 şüpheli, gözaltına alındı.

Yerel

Kayseri'de husumetli 2 grup arasında çıkan kavgada Batuhan Ünlü'nün tabanca ile öldürülmesine ilişkin 4 şüpheli, gözaltına alındı.

Yerel

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde, 3 haftalık kızı Melek'i yastıkla boğarak öldürdüğü gerekçesiyle tutuksuz yargılanan Ayşe Bülbül (43), müebbet hapis cezasına çarptırılarak,...