Mahfi Eğilmez Haberleri

Mahfi Eğilmez haberleri ve güncel Mahfi Eğilmez gelişmeleri, Mahfi Eğilmez ile ilgili tüm video, Mahfi Eğilmez fotoğrafları ve Mahfi Eğilmez haberleri Polemik Haber sitemizde


Ekonomi

Kredi kartlarında hizmet bedeli altında Savunma Sanayine destek için 750 para alınmasına bir tepki de, duayen iktisatçı Mahfi Eğilmez'den geldi.

Ekonomi

İktisatçı Mahfi Eğilmez, gündemdeki kadın cinayetlerinin ardından yaptığı açıklamada, "Hukuk dışılığı, liyakat dışı atamaları, demokrasi yokluğunu, kadın ve çocuk cinayetlerini...

Ekonomi

Ünlü iktisatçı Mahfi Eğilmez, Merkez Bankası'nın Eylülde enflasyonun yüzde 40'ın altına inmesi halinde faiz indirimine gidebileceğini iddia etti.

Ekonomi

Ünlü ekonomist Mahfi Eğilmez, Merkez Bankası faizi indirse de artırsa da, dövizden dönenlerin sürekli ek faiz kazandığını belirtti.

Gündem

Ekonomist Mahfi Eğilmez, Türkiye’nin 2017’den bu yana sürekli geriye gitmesinin başlangıcının, başkanlık sistemine geçilmesi olduğunu vurguladı.

Ekonomi

2024 yılına yönelik enflasyon tahmininde bulunan Ünlü ekonomist Mahfi Eğilmez, enflasyon baz etkisiyle kısa süreli düşüş yaşasa da tekrar yükseleceğini...

Ekonomi

Ekonomist Mahfi Eğilmez, enflasyonun yüzde 19 seviyesinde olduğu dönemde faiz artırılsaydı bugünkü enflasyonun daha düşük olacağını söyledi.