Mersin Haberleri

Mersin haberleri ve güncel Mersin gelişmeleri, Mersin ile ilgili tüm video, Mersin fotoğrafları ve Mersin haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

Mersin'in Erdemli ve Silifke ilçeleri sahillerine çok sayıda denizanası ölüsü vurdu.

Yerel

Mersin'de bir eğlence merkezinde yüksekten bırakılan salıncağa binen 2i kişi aşağıda unutulan demir bindirme platformuna çarparak, bacaklarından yaralandı.

Yerel

Mersin'in Tarsus ilçesinde doğalgaz dolu tanker, köprü altında sıkıştı. Sıkışan tankeri itfaiye ekipleri kurtardı.

Gündem

Memleketi Mersin'de konuşma yaptığı sırada 'Kılıçdaroğlu'nu sen hançerledin, yazıklar olsun sana' diye tepki gören CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır,...

Yerel

Jandarma ekipleri tarafından Mersin'de düzenlenen ve 3 kişinin gözaltına alındığı operasyonda 61 bin 700 kaçak makaron ele geçerildiği açıklandı.

Gündem

Diyarbakır ve Mersin'de terör örgütü PKK'nın şehir yapılanması YPS'ye yönelik düzenlenen operasyonlarda, 5 şüpheli gözaltına alındı.

Yerel

Mersin’de TEM Otoyolu'nda lastiği patlayıp demir bariyerlere çarpan otomobildeki Kübra Öge yaşamını yitirdi, 3 kişi de yaralandı.

Yerel

Mersin'de bulunan bir narenciye paketleme tesisinde çıkan yangın sonrası, bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri, alevlere müdahale ediyor.

Yerel

Mersin'de internet üzerinden verdikleri ilanlarla sazan sarmalı yöntemi ile 3 milyon TL dolandırıcılık yapan N.Ç. ve S.D. yakalanıp, tutuklandı.

Zlider

Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir teknolojik ürün fabrikasının inşaatında çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Yerel

Mersin'in Toroslar ve Tarsus ilçelerinde kaçak içki ticareti yaptıkları belirlenen 3 kişi, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Genel

Mersin'de yapılan istihbari çalışmada, kaçak yollarla Türkiye'ye gelen ve eylem hazırlığında olduğu tespit edilen DEAŞ'ın yabancı uyruklu istihbarat elemanı Baker...