Meteoroloji genel müdürlüğü Haberleri

meteoroloji genel müdürlüğü haberleri ve güncel meteoroloji genel müdürlüğü gelişmeleri, meteoroloji genel müdürlüğü ile ilgili tüm video, meteoroloji genel müdürlüğü fotoğrafları ve meteoroloji genel müdürlüğü haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 10 il için sarı kodlu uyarı verirken, kar yağışı uyarısında bulundu. Ayrıca hava sıcaklıklarının 9 derece birden...

Gündem

Meteoroloji'den alınan son tahminlere göre, 3-4 derece daha azalacak. Bugün için 13, yarın için 10 kente sarı kodlu uyarıda bulundu.

Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu Anadolu, Karadeniz, İç Anadolu ve Güney Ege'deki 15 kent için, kritik uyarılarda bulundu.

Gündem

Meteoroloji tarafından yayınlanan haftalık tahminlere göre, yarın tüm yurtta yağışlı bir havanın hakim olması bekleniyor.

Gündem

Meteoroloji, 3 gün boyunca aralıksız yağmur yağacak şehirleri açıklayarak, özellikle 4 ilde yaşayan vatandaşların dikkat etmesi gerektiğini vurguladı.

Gündem

7 günlük hava durumu tahmin raporunu açıklayan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 2 il için kuvvetli sağanak yağış uyarısında bulundu.

Çevre

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 11 Aralık 2023 Pazartesi gününe ilişkin hava durumu raporunu yayımladı. Raporda sağanak ve kar yağışı beklenen iller...

Çevre

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son hava tahmin raporuna göre, Türkiye kara kışın etkisi altına girecek. Birçok kent için kar, sağanak ve...

Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 18 Kasım Cumartesi gününe ilişkin hava durumu raporunda, 66 kente 'sarı' ve 'turuncu' kodlu uyarı yapıldı.

Gündem

Meteoroloji, Marmara Bölgesi'nde bu akşamdan itibaren yerel kuvvetli sağanak yağış beklendiğini belirterek, vatandaşları yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyardı.

Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan güncel radar verilerine göre yağış yüklü kütlelerin İstanbul ve çevresinde yoğunlaştığı ve yağışların devam edeceği öğrenildi.