Metro Haberleri

metro haberleri ve güncel metro gelişmeleri, metro ile ilgili tüm video, metro fotoğrafları ve metro haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Metro İstanbul, M5 Üsküdar-Samandıra Merkez metro hattının Üsküdar ve Altunizade istasyonları arasında zorunlu bakım yapılacağını duyurdu.

Gündem

İstanbul'da M3 Bakırköy-Kayaşehir Metro Hattı'nda arıza yaşandı. Metro İstanbul, konuyla ilgili sosyal medyadan açıklama yaptı.

Genel

İstanbul Mecidiyeköy metro istasyonunda bir kişi intihar ettiği öğrenildi.

Gündem

İstanbul Valiliği, saat 14.00 itibarıyla M2 Yenikapı-Hacıosman metrosunun Taksim ve Şişhane istasyonlarının kapatılmasına karar verdi.

Gündem

Metro İstanbul yeni bir duyuru yaparak, Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'ndaki sefer saatlerinin güncellediğini açıkladı.

Gündem

İstanbul'da Metroya binen bir şahıs, küçük bir pet şişeye hazırladığı düzenekteki uyuşturucuyu kimseye aldırış etmeden kullandı.

Yerel

İzmir'in Bornova ilçesinde, iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı. Polis ekipleri tarafından...

Yerel

Metro İstanbul, bugün M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattında ek olarak 7.5 dakika aralıklarla Yenikapı-Seyrantepe aktarmasız seferler koyacak.

Yerel

Bursa'da metroda çıkan kavgada Deniz Temürtürkan'ı göğsünden bıçaklayan Emre Esen'e, 8 yıl 3 ay hapis cezası verildi.

Yerel

Kocaeli Kuzey Metro Hattının 1. aşaması, Cumhurbaşkanlığı kararıyla 2024 yılı yatırım programına alındı.

Gündem

Metro İstanbul, kentte yılbaşı gecesinde bazı metro, tramvay ve füniküler hatlarının gece saatlerinde de çalışacağını duyurdu.

Gündem

İstanbul'da UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Galatasaray-Manchester United arasında oynanacak futbol maçı nedeniyle M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı'nda bu akşam ek...