Muharrem İnce Haberleri

Muharrem İnce haberleri ve güncel Muharrem İnce gelişmeleri, Muharrem İnce ile ilgili tüm video, Muharrem İnce fotoğrafları ve Muharrem İnce haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, sosyal medya hesaplarından yaptığı yazılı açıklamada partinin küçülmeye gideceğini duyurdu.

Gündem

Memleket Partisi lideri İnce, Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi katıldığı Oğuzhan Uğur'un “Mevzular” programında hazırlanan fragman yüzünden imajının zedelendiğini belirtti.

Gündem

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hakkındaki davada şikayetini geri çektiği haberleri ile ilgili açıklamada bulundu.

Gündem

Artvin'in Arhavi ilçesinde konuşan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, "Topraklarımız mülteci dolu. Bu iktidardan kurtulmak lazım” dedi.

Gündem

CNN TÜRK'te Hakan Çelik'in sunduğu 'Hafta Sonu'na konuk olan Muharrem İnce, CHP'ye yüklenerek, 'İstanbul'u alacağım' derken Türkiye'yi kaybedersiniz" dedi.

Gündem

Yerel seçime sayılı günler kala Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, partisinin İstanbul adayının Berk Hacıgüzeller olduğunu açıkladı.

Gündem

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, yerel seçimlerde CHP ile ittifakın olmayacağını ve seçimlere tek başlarına gireceklerini açıkladı.

Gündem

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, bugün CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i ziyaret etti.

Gündem

Vatan haini Şeyh Said'i İslam kahramanı olarak gösteren Cumhuriyet ve Atatürk düşmanı Halil Konakçı'ya, Muharrem İnce'den çok sert yanıt geldi.

Gündem

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce yerel seçimlerde CHP'yi İzmir konusunda yardığını belirterek, "İzmir’i çantada keklik görüyorlar ama bu kez İzmir...

Gündem

CHP lideri Özel, bir süredir gündemde olan İzmir adaylığı için Memleket Partisi lideri İnce'nin olacağı iddiasına ilişkin "Bir partinin genel...

Gündem

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile görüşmesi ve İYİ Parti lideri Meral Akşener'in 'trafik' eleştirisi...