Naci Görür Haberleri

Naci Görür haberleri ve güncel Naci Görür gelişmeleri, Naci Görür ile ilgili tüm video, Naci Görür fotoğrafları ve Naci Görür haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür, büyük İstanbul depremine yönelik yaptığı uyarılar için 'halkı tedirgin ediyor' yorumlarına sert tepki gösterdi.

Genel

Prof. Dr. Naci Görür, "İstanbul çok büyük bir afetle karşılaşabilir. Zaman, İstanbul'u depreme hazırlama zamanıdır. Bütün gücümüzle; hükümetle, yerel yönetimle,...

Gündem

Deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde meydana gelen 4.7 şiddetindeki depremin ardından açıklamada bulundu.

Gündem

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Adana ve Muğla'da meydana gelen depremlerin ardından, sosyal medya hesabından uyarılarda bulundu.

Gündem

Prof. Dr. Naci Görür, Kahramanmaraş'ta bugün yaşanan 4 büyüklüğündeki depreme dair sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Gündem

Samsun depremi sonrası paylaşım yapan Naci Görür, "Ülkemiz kıyıları kuzeye, denize doğru belirli miktarda ilerliyor" ifadelerini kullandı.

Gündem

Deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Çanakkale'de meydana gelen 4.9 şiddetindeki depreme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Gündem

Antalya’da deprem riskini değerlendiren Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, “Antalyalı deprem kentinde yaşadığının farkında değil” yorumunu yaptı.

Gündem

Prof. Dr. Naci Görür, Antalya'da yaptığı Türkiye'deki gerçek beka meselesinin deprem olduğunu, İstanbul'da büyük deprem meydana gelmesinin ekonomik anlamda ülkeyi...

Gündem

Prof. Dr. Naci Görür, "Gemlik’te yeni imar ve iskan verilmemeli ve yapılar çevresindeki yüksek alanlara kaydırılarak özel inşaat ve mimari...

Gündem

Ege Denizi'nde meydana gelen 4.2 şiddetindeki deprem sonrası Naci Görür, depremle ilgili sosyal medya hesabından bir görsel paylaşarak uyarı yaptı.

Gündem

Olası Marmara depremi ile ilgili konuşan Prof. Dr. Naci Görür, "İstanbul'da kesinlikle 7'den büyük bir deprem olacaktır" dedi.