Otomobil Haberleri

otomobil haberleri ve güncel otomobil gelişmeleri, otomobil ile ilgili tüm video, otomobil fotoğrafları ve otomobil haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

Ankara'nın Keçiören ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, refüjü aşarak karşı şeride geçip 3 otomobille çarpıştı.

OTOMOTİV

ODMD verilerine göre, toplam satışlarda, binek ve hafif ticari araç kategorilerinde Fiat 13.560 satışla birinci sırayı alırken, Renault 12.903 satışla...

Yerel

Kayseri'de, işçi servisi ile otomobilin çarpıştığı kazada 3 işçi yaralandı.

OTOMOTİV

Alman otomotiv devi Volkswagen, yakıt deposu pompası arızası nedeniyle, yangın tehlikesine karşı 260 bin aracını geri çağırıyor.

OTOMOTİV

Otomotiv devi Hyundai, standart araçlarından daha performanslı olan N serisindeki modellerin üretimini tamamen sonlandıracağını duyurdu.

Yerel

Samsun'da refüje çarparak takla atan otomobilin sürücüsü Tolunay Kahrıman hayatını kaybetti; 3 kişi ağır yaralandı.

Yerel

Esenyurt'ta seyir halindeyken alev alan otomobili söndürmeye çalışan itfaiye erler, meydana gelen patlamayla alevlerin arasında kaldı.

Yerel

Mardin’in Nusaybin ilçesinde otomobille hafif ticari aracın kavşakta çarpıştığı kazada, 1'i bebek, 6 kişi yaralandı.

Yerel

Maltepe D-100 Karayolu'nda bir motosiklet sürücüsü, eşi ve bebeği ile birlikte ilerleyen otomobil sürücüsüyle tartıştıktan sonra otomobili yumrukladı.

Yerel

Malatya'da durdurulan otomobilde yapılan aramada 31 kilo 950 gram skunk ele geçirildi; gözaltına alınan 4 şüpheli, tutuklandı.

Yerel

Mardin'in Artuklu ilçesinde kontrolden çıkan otomobil, inşaat halindeki bina ile istinat duvarı arasındaki boşluğa düştü.

Genel

İzmir'de, lüks bir otomobil firmasına ait internet sitesinin kopyasını yaparak, araç satışı yalanıyla 2 kişiyi 3 milyon 226 bin TL...