Pendik Haberleri

Pendik haberleri ve güncel Pendik gelişmeleri, Pendik ile ilgili tüm video, Pendik fotoğrafları ve Pendik haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

İstanbul'un Pendik ilçesinde 2 şahıs, trafikte tartışmaya girdikleri taksi şoförünü darp ettikten sonra olay yerinden uzaklaştı.

Yerel

İstanbul Pendik'te bir kadın ailesinden gizli dünyaya getirdiği bebeği oturduğu evin 1. katından aşağı attı. Kadın ve sevgilisi gözaltına alınırken...

Yerel

Pendik'te takla atan otomobilde bulunan 3 kişi araç içerisinde sıkıştı. İtfaiye ekiplerinin çalışması sonucu yaralı olarak kurtarılan kişiler hastaneye kaldırıldı.

Yerel

İstanbul Pendik ilçesinde ruhsatsız tabanca üretimi yapılan iki iş yerine düzenlenen baskında, 8 şüpheli gözaltına alındı.

Eğitim

Kadıköy'de dün, içinde öğrencilerin bulunduğu servis minibüsünü kaçırdıktan sonra Pendik'te bıraktığı iddia edilen şüpheli yakalandı.

Yerel

İstanbul'da kuvvetli rüzgar nedeniyle Pendik Sahili'nde demirlemiş durumda bulunan 3 tekne batarken, 1 tekne de kayalıklara çarpıp zarar gördü.

Genel

İstanbul Pendik'te Yılmaz L., tartıştığı eşi İpek L.'yi dört çocuğunun gözleri önünde silahla vurarak öldürdü.

Yerel

İstanbul Pendik'te bulunan bir markette, müşteriye ikinci kasanın açılmadığını belirten kasiyere koltuk değnekleriyle saldırıldı.

Zlider

Pendik'te şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği hafriyat kamyonu, bariyerleri aşarak caddeden alt yola düştü. Kazada kamyon şoförü yaralandı.