Putin Haberleri

putin haberleri ve güncel putin gelişmeleri, putin ile ilgili tüm video, putin fotoğrafları ve putin haberleri Polemik Haber sitemizde


Dünya

Macron'un asker konuşlandırma açıklamasıyla derinleşen kriz sonrası, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Üçüncü Dünya Savaşı konusunda uyarıda bulundu.

Dünya

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, yarın başlayacak 3 günlük Genel Seçim öncesinde bugün halka seslenerek tüm vatandaşları sandık başına çağırdı....

Dünya

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, NATO ülkelerinin Ukrayna'ya asker göndermeleri hâlinde nükleer çatışmanın çıkabileceğini belirtti.

Dünya

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, Türkiye'yi, Mart ayında Rusya'da yapılacak olan seçimlerden sonra ziyaret edeceği açıklandı.

Dünya

ABD Başkanı Joe Biden, San Francisco kentinde katıldığı bağış etkinliğinde yaptığı konuşmada, Rusya lideri Vladimir Putin'e ağır hakaret ve küfürler...

Dünya

Rusya'da tutulduğu hapishanede yaşamını yitiren muhalif Aleksey Navalni'nin eşi Yulia Navalnaya, Münih Güvenlik Konferansı'nda Putin yönetimine karşı sert açıklamalar yaptı.

Gündem

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, önümüzdeki günlerde tahıl meselesini konuşmak için Türkiye'ye bir ziyarette bulunacağı öğrenildi.

Dünya

Rusya'da uzun süredir devam eden Ukrayna savaşının ekonomik etkileri günden güne artarken son olarak yumurta krizi gün yüzüne çıktı. Putin,...

Dünya

Rusya Devlet Başkanı Putin, Sovyetler Birliği döneminde Moskova'nın Kızıl Meydanı'nda yapılan Atlet Yürüyüşleri'nin tekrar başlamasının emrini verdi.

Dünya

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile telefonda Gazze Şeridi’ndeki durumu görüştü.

Dünya

Rusya Devleti lideri Vladimir Putin’in, HAMAS’ın İsrail'e yönelik gerçekleştirdiği saldırıları kınamaması, Rusya ile İsrail arasındaki bağları kopma noktasına getirdi.