Real madrid Haberleri

real madrid haberleri ve güncel real madrid gelişmeleri, real madrid ile ilgili tüm video, real madrid fotoğrafları ve real madrid haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

Dünyaca ünlü Fransız süperstar futbolcu Kylian Mbappé, kendisini 5 yıl boyunca La Liga devi Real Madrid'e bağlayacak olan sözleşmeyi imzaladı.

Spor

İspanya'nın dev kulübü Real Madrid'de, emekliliğini açıklayan Toni Kroos sonrası dönemde duran topları kimin kullanacağı konusunda karar verildi.

Spor

La Liga devi Real Madrid'den ayrılan Nacho Fernandez'e, takımın genç yıldızı Arda Güler'den veda paylaşımı geldi.

Spor

Şampiyonlar Ligi'ni kazanan La Liga ekibi Real Madrid, birçok teklif aldığı genç futbolcusu Arda Güler'le ilgili kesin kararını verdi.

Spor

İspanyol basınında çıkan haberlere göre Arda Güler, Arda Güler, Real Madrid kadrosunun en sevilen futbolcularından biri haline geldi.

Spor

Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi finalinde Borussia Dortmund'u 2-0 mağlup etmesinin ardından şampiyonluğa ulaşan milli futbolcu Arda Güler, bu başarıyı yakalayan...

Spor

Fenerbahçe kulübü, Real Madrid'de top koşturan Arda Güler'e Şampiyonlar Ligi Finali öncesi başarılar dilerken milli futbolcudan eski kulübüne yanıt geldi.

Spor

Real Madrid'in sezon başında Dortmun'dan transfer ettiği 20 yaşındaki İngiliz yıldızı Jude Bellingham İspanya'da yılın futbolcusu seçildi

Spor

Paris Saint Germain ile sözleşmesi sona eren Kylian Mbappe, Real Madrid ile ilgili soruya, "Her şeyin bir zamanı var" dedi.

Spor

La Liga'nın 35. haftasında Granada'ya konuk olan Real Madrid'de bu sezon 3. golünü atan milli yıldız Arda Güler İspanyol basını...

Spor

Real Madrid forması giyen Arda Güler'in, Borussia Dortmund maçında oynamaması halinde, Şampiyonlar Ligi başarısı kariyerine dahil edilmeyecek.

Spor

İspanya La Liga'da Barcelona'nın Girona'ya 4-2 kaybetmesinin ardından Real Madrid şampiyonluğunu garantiledi.