Rusya Haberleri

Rusya haberleri ve güncel Rusya gelişmeleri, Rusya ile ilgili tüm video, Rusya fotoğrafları ve Rusya haberleri Polemik Haber sitemizde


Dünya

Rusya’da Çalışma Bakanlığı tarafından açıklanan verilere göre, ülkede çalışan yabancıların yüzde 40'ı Çinli, yüzde 17'si Türk ve yüzde 10'u Hintli.

Dünya

Rusya Dışişleri Bakanı Serhey Lavrov, uluslararası bir gözlem ekibinin, İsrail ablukası altındaki Gazze'ye gönderilmesi için çağrıda bulundu.

Dünya

Rusya'nın Bryansk kentinde 14 yaşındaki öğrenci, pompalı tüfekle çevreye ateş açtı. Saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti.

Ekonomi

Rusya'nın askeri tedarik zincirinde yer alan Türkiye ve diğer bazı ülkelerdeki 46 kişi ve kuruluşa, İngiltere hükümeti tarafından yaptırım uygulandı.

Dünya

Beyaz Saray Bütçe Direktörü Young, ABD'nin Rusya'ya karşı savaşında Ukrayna'yı destekleyecek zaman ve parasının tükenmeye başladığını söyledi.

Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mavi Bülten'le aranan ve Rusya'da faaliyet gösteren suç örgütünün yöneticisi olan Shamil Amirov'un İstanbul'da yakalandığını duyurdu.

Dünya

Finlandiya sınırına asker gönderebileceğini açıklayan Polonya’ya, Kremlin yönetiminden jet yanıt geldi. Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Polonya'yı suçladı.

Gündem

Avrupa Komisyonu'nun son raporunda, Türkiye'nin Hamas'la ilgili açıklamaları, Rusya'ya yaptırımlara katılmaması ve İsveç'in NATO üyeliğini onaylamamasına yönelik eleştiriler yer aldı.

Dünya

Kiev Belediye Başkanı Vitali Klitschko, Rusya’nın geçen seneki işgalinden beri Kiev’in en büyük insansız hava aracı saldırısına uğradığını açıkladı.

Dünya

Rusya'nın eski Maliye Bakanı ve Rusya Merkez Bankası Birinci Başkan Yardımcısı Sergey Aleksashenko, 'Arananlar Listesi'ne alındı.

Teknoloji

Rusya'da mahkeme, Rus kullanıcıların kişisel verilerini yerelleştirmediği için Google'a 15 milyon ruble (yaklaşık 165 bin dolar) para cezası verdi.

Dünya

Rusya Devleti lideri Vladimir Putin’in, HAMAS’ın İsrail'e yönelik gerçekleştirdiği saldırıları kınamaması, Rusya ile İsrail arasındaki bağları kopma noktasına getirdi.