Sağlık durumu Haberleri

sağlık durumu haberleri ve güncel sağlık durumu gelişmeleri, sağlık durumu ile ilgili tüm video, sağlık durumu fotoğrafları ve sağlık durumu haberleri Polemik Haber sitemizde


Magazin

Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili konuşan oyuncu yeğeni Levent İnanır, " Çok büyük bir sıkıntı atlattık. Çok iyi olacak" dedi.

Magazin

Türk sinemasının efsane oyuncusu Şener Şen, kapalı gişe oynayan tiyatro oyunu 'Zengin Mutfağı' ve sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Gündem

Evinde düşüp yaralandıktan sonra yoğun bakımda entübe edilen ünlü gazeteci Reha Muhtar'ın sağlık durumuna ilişkin yeni bilgi geldi.

Gündem

Usta gazeteci Uğur Dündar, geçirdiği kaza sonu bilinci kapanıp entübe edilen meslektaşı Reha Muhtar'ın adurumuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Magazin

Kulağındaki tümör nedeniyle tedavi gören usta oyuncu Filiz Akın'ın sağlık durumuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Doktorundan Filiz Akın'a yasak...

Magazin

Dr. Engin Çakmakçı, beyin kanaması geçiren ünlü oyuncu Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Magazin

Katıldığı bir programda hastalığına dair bir itirafta bulunan ünlü oyuncu Ahmet Kural, "Omuriliğimden iyi huylu bir tümör aldırdım." dedi.

Gündem

TBMM kürsüsünde bayılan Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez'in sağlık durumuyla ilgili, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklama yaptı.

Magazin

Koronavirüse yakalandığı ve hastanede tedavi gördüğü ileri sürülen usta oyuncu Haluk Bilginer'in sağlık durumuyla ilgili açıklama yapıldı.