Sağlık durumu Haberleri

sağlık durumu haberleri ve güncel sağlık durumu gelişmeleri, sağlık durumu ile ilgili tüm video, sağlık durumu fotoğrafları ve sağlık durumu haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

3 gün içinde 3 farklı ameliyat geçiren CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in sağlık durumuyla ilgili, CHP'den açıklama yapıldı.

Magazin

Bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden Filiz Akın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla, hayranlarının içini rahatlattı.

Magazin

Geçirdiği felç sonucu entübe edilerek uyutulan efsane oyuncu Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Magazin

Hastanede tedavi gören Yeşilçam'ın efsane güzeli Filiz Akın, sağlık durumu hakkında sosyal medyadan açıklama yaptı.

Magazin

Yeni gösterisi CMXXIV ile izleyicinin karşısına çıkan ünlü komedyen Cem Yılmaz, sağlık durumuyla ilgili bilgilendirme paylaştı.

Spor

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'ın, Trabzonspor maçındaki olaylarda aldığı darbeden dolayı kafasında ezik ve kaburgasında çatlak olduğu...

Magazin

Beyin kanaması geçiren ünlü oyuncu Settar Tanrıöğen'in sağlık durumuyla ilgili yapılan açıklamada, "Komplikasyon riskleri de ortadan kalkmıştır" denildi.

Magazin

Kızılcık Şerbeti setinde beyin kanaması geçiren ve iki kez ameliyat olan usta oyuncu Settar Tanrıöğen, yoğun bakımdan çıkarılarak, normal odaya...

Magazin

Dr. Engin Çakmakçı, beyin kanaması geçiren ünlü oyuncu Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Magazin

Katıldığı bir programda hastalığına dair bir itirafta bulunan ünlü oyuncu Ahmet Kural, "Omuriliğimden iyi huylu bir tümör aldırdım." dedi.

Gündem

TBMM kürsüsünde bayılan Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez'in sağlık durumuyla ilgili, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklama yaptı.

Magazin

Koronavirüse yakalandığı ve hastanede tedavi gördüğü ileri sürülen usta oyuncu Haluk Bilginer'in sağlık durumuyla ilgili açıklama yapıldı.