Saldırı Haberleri

saldırı haberleri ve güncel saldırı gelişmeleri, saldırı ile ilgili tüm video, saldırı fotoğrafları ve saldırı haberleri Polemik Haber sitemizde


Dünya

Moskova'daki yer alan konser salonuna yapılan ve 60'tan fazla kişinin ölümüne neden olan saldırının faillerinin yakalandığı duyuruldu.

Spor

Derbi sonrası Trabzonsporlu taraftarların şiddetine maruz kalan Fenerbahçeli futbolcuların, koridorlarda kulüp profesyonellerinin saldırısına uğradığı ortaya çıktı.

Dünya

Filistin Dışişleri Bakanlığı, İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentine saldırı başlattığını açıkladı.

Gündem

Dilan ve Engin Polat çiftinin, Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırının azmettiricisi oldukları gerekçesiyle hapsi istendi.

Gündem

Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ, Kartal'da partilerine ait seçim çadırının yakıldığını, Etimesgut'ta ise bir partilinin bıçaklandığını duyurdu.

Gündem

Yeniden Refah Partisi İBB Başkan Adayı Mehmet Altınöz, dün Arnavutköy'de seçim aracına ateş açılmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Dünya

Gazze'de gıda yardımı bekleyen en az sivillere İsrail güçlerinin açtığı ateş sonucu, en az 77 Filistinli öldü, 250 kişi de...

Gündem

İstanbul Küçükçekmece'de AK Parti'nin adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasındaki silahlı saldırıda, gözaltı sayısı 23'e yükseldi.

Dünya

Filistin resmi ajansı WAFA, İsrail’in, Refah kentine düzenlediği saldırılarında 100’den fazla kişinin öldürüldüğünü duyurdu.

Dünya

Rusya’nın ‘Shahed’ İHA’larıyla Harkiv’i hedef aldığı ve düzenlenen saldırıda 3'ü çocuk olmak üzere 5 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı.

Yerel

Aksaray Şeyh Hamit Mahallesi'nde yolda yürüyen 2 arkadaş, 6 Afgan kaçak göçmenin bıçak ve kemerli saldırısında yaralandı.

Spor

Fenerbahçe Beko'nun eski basketbolcularından Nemanja Bjelica, ülkesi Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da saldırıya uğradı.