Saldırı Haberleri

saldırı haberleri ve güncel saldırı gelişmeleri, saldırı ile ilgili tüm video, saldırı fotoğrafları ve saldırı haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

İstanbul'un Pendik ilçesinde 2 şahıs, trafikte tartışmaya girdikleri taksi şoförünü darp ettikten sonra olay yerinden uzaklaştı.

Dünya

Gazze'deki ablukasını sürdüren terör devleti İsrail'in Refah'ta bir eve ve El Megazi mülteci kampına düzenlediği hava saldırılarında, en az 18...

Dünya

İsrail'e saldırı düzenleyen İran, son aylarda İsrail'den art arda gelen saldırılara rağmen itidalli ve soğukkanlı hareket ettiğini açıkladı.

Dünya

İran'ın İsrail'e yönelik düzenlediği hava saldırılarının ardından başta BM ve AB olmak üzere birçok ülke ve uluslararası kuruluştan tepkiler geldi.

Dünya

İsrail'e saldırı düzenleyen İran Genelkurmay Başkanı, "İsrail'in misilleme yapması durumunda İran'ın tepkisi dün geceye göre daha büyük olacak" dedi.

Dünya

İsrail Savunma Kuvvetleri sözcüsü Avichay Adraee, İran tarafından gerçekleştirilen saldırıların yüzde 99’unun engellendiğini açıkladı.

Yerel

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde 2 kişi, ellerinde tüfeklerle girdikleri kahvehaneyi taradılar. Saldırı anı, güvenlik kameralarına yansıdı.

Gündem

Çorum'da AK Parti Uğurludağ İlçe Başkanı Ömer Kiday’ın iş yerine dün kimliği belirsiz kişi veya kişilerce silahlı saldırı düzenlendi.

Gündem

Yerel seçimlere 1 gün kala Balıkesir’de, CHP Adayı Ahmet Akın'ın adı kullanılarak vatandaşlara sahte mesajlar atılmaya devam ediyor.

Dünya

Moskova'daki yer alan konser salonuna yapılan ve 60'tan fazla kişinin ölümüne neden olan saldırının faillerinin yakalandığı duyuruldu.

Spor

Derbi sonrası Trabzonsporlu taraftarların şiddetine maruz kalan Fenerbahçeli futbolcuların, koridorlarda kulüp profesyonellerinin saldırısına uğradığı ortaya çıktı.

Dünya

Filistin Dışişleri Bakanlığı, İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentine saldırı başlattığını açıkladı.