Saray Haberleri

saray haberleri ve güncel saray gelişmeleri, saray ile ilgili tüm video, saray fotoğrafları ve saray haberleri Polemik Haber sitemizde


Ekonomi

Emekli maaşlarıyla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "ikinci 6 ayda haliyle artışlar yaşanacaktır" diye konuştu.

Gündem

Tekirdağ'ın Saray ilçesinde TIR ile yolcu minibüsünün çarpışması sonucu meydana gelen kazada, ilk bilgilere göre 5 kişi öldü, 10 kişi...

Ekonomi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, enflasyonda Mayıs ayından sonra düşüşün başlayacağını ve 2025’te yüzde 15’lerin görülebileceğini belirtti.

Ekonomi

Milyonlarca çalışanın merakla beklediği asgari ücret ve emeklilere ek zamla ilgili olarak, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan açıklama geldi.

Gündem

AYM, Cumhurbaşkanlığı’na sınırsız kişisel veri toplama yetkisi veren düzenlemenin Anayasa’ya aykırı olduğunu belirterek yetkilerin iptal edilmesine karar verdi.

Gündem

AK Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Başdanışmanı Mehmet Uçum, Erdoğan’ın ‘sol ilkelere uygun hareket eden’ bir lider olduğunu iddia etti.

Gündem

Dar gelirli vatandaş ve emekliler açlık sınırının altında yaşam mücadelesi verirken, 2024'te köşk, konukevi ve saraylara yine milyonlarca lira aktarılacak.

Ekonomi

"Orta Vadeli Program ve Makroekonomik Görünüm" programında konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, emekli maaşlarıyla ilgili açıklamada bulundu.

Ekonomi

Saray'dan sızan bilgilere göre, Erdoğan’ın işçi ve emeklilere refah payı verip yüzde 37.57’lik zammı yüzde 45 civarına çıkaracağı, tahmin ediliyor.

Ekonomi

Memur emeklisine yüzde 50 zam yapılacağını belirten Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, SSK ve Bağ-Kur emeklileriyle ilgili zammı da ağzından kaçırdı.

Ekonomi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yeni yılda memur ve memur emeklisine yeni yılda ne kadar zam yapılacağını açıkladı.

Gündem

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, Altın Kelebek yarışmasında ödül alan oyuncu Ecem Erkek'in hayvan hakları ile ilgili konuşmasını hedef aldı.