Savaş Haberleri

savaş haberleri ve güncel savaş gelişmeleri, savaş ile ilgili tüm video, savaş fotoğrafları ve savaş haberleri Polemik Haber sitemizde


Dünya

İran Devlet Haber Ajansı IRNA, savunma kaynaklarına dayandırdığı haberinde, İsrail’e yönelik gece başlatılan füze saldırısının tamamlandığını duyurdu.

Dünya

İsrail'e saldırı düzenleyen İran Genelkurmay Başkanı, "İsrail'in misilleme yapması durumunda İran'ın tepkisi dün geceye göre daha büyük olacak" dedi.

Dünya

İsrail Savunma Kuvvetleri sözcüsü Avichay Adraee, İran tarafından gerçekleştirilen saldırıların yüzde 99’unun engellendiğini açıkladı.

Dünya

Beyaz Saray Bütçe Direktörü Young, ABD'nin Rusya'ya karşı savaşında Ukrayna'yı destekleyecek zaman ve parasının tükenmeye başladığını söyledi.

Dünya

Finlandiya sınırına asker gönderebileceğini açıklayan Polonya’ya, Kremlin yönetiminden jet yanıt geldi. Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Polonya'yı suçladı.

Dünya

İsrailli bir üst düzey yetkili, Hamas'ın 7 Ekim'deki baskınını öngören ayrıntılı uyarıyı Tel Aviv'in "hayali bir senaryo" olarak nitelendirerek reddettiğini...

Dünya

İsrail ile rehine takası için geçici ateşkes yapan Hamas'ın tüm güçlerini Azerbaycan'ın güneyine topladığı ve İsrail'in de bu bölgeye saldıracağı...

Dünya

İsrail ablukası altındaki Gazze'deki Sağlık Bakanlığı, İsrail'in saldırılarında ölü sayısının 10 bin 328'e yükseldiğini duyururken, Dünya Sağlık Örgütü de 'acil...

Dünya

ABD'li New York Times Gazetesi, İsrail askerlerinin kuzeyden, doğudan ve kuzeydoğudan Gazze'nin kuzeyini abluka altına alarak ikiye böleceklerini iddia etti.