Savcılık Haberleri

savcılık haberleri ve güncel savcılık gelişmeleri, savcılık ile ilgili tüm video, savcılık fotoğrafları ve savcılık haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Eros isimli kediyi vahşice katleden cani İbrahim Keloğlan hakkında verilen 2 yıl 6 aylık hapis cezası kararına, Cumhuriyet Savcısı'ndan da...

Magazin

Bir takipçisinin sosyal medyada kendisiyle ilgili yaptığı hakaret içeren yoruma tepki gösteren Yılmaz Erdoğan, savcılığa şikayette bulundu.

Gündem

13 Kasım 2022 tarihinde terörist Ahlam Albashır tarafından gerçekleştirilen ve 6 kişinin öldüğü 99 kişinin yaralandığı İstiklal Saldırısında, mütalaa açıklandı.

Gündem

Milli voleybolcu Hande Baladın'ı asitli saldırıyla tehdit eden Mustafa Neşeli hakkında soruşturmayı yürüten savcılık, dosya hakkında takipsizlik kararı verdi.

Gündem

Dilan-Engin Polat soruşturmasında mahkeme tarafından serbest bırakılan 4 kişi hakkında savcılığın yapmış olduğu itiraz reddedildi.

Gündem

Dilan ve Engin Polat çifti hakkında yürütülen soruşturma kapsamında, adli kontrol şartıyla serbest bırakılan 4 kişi için savcılık itiraz etti.