Sel Haberleri

sel haberleri ve güncel sel gelişmeleri, sel ile ilgili tüm video, sel fotoğrafları ve sel haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

Ağrı'nın Patnos ilçesinde şiddetli sağanaklar ve eriyen karlar nedeniyle derenin taşması sonucu, çok sayıda ev su altında kaldı.

Gündem

Meteroloji'den, Doğu Akdeniz, Güneydoğu Anadolu, Bitlis, Muş, Şırnak, Van'ın güney ve doğusu ile Hakkari için sel ve su baskını uyarısı...

Genel

Antalya Valisi Hulusi Şahin, 12 Şubat'ta gece yarısı yaşanan sağanağın neden olduğu sel felaketi hasarının 300 milyon TL'yi bulduğunu söyledi.

Gündem

Antalya'da dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan şiddetli sağanak yağış nedeniyle 5 ilçede okullar, Valilik kararıyla tatil edildi.

Yerel

İstanbul'un Silivri ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan yağışın ardından Mimar Sinan Mahallesi'nde bulunan Kula deresi taştı.

Yerel

Aydın'da sabah saatlerinden itibaren etkili olan yoğun sağanak yağış nedeniyle yollar göle dönerken, sürücüler zor anlar yaşadı.

Gündem

Meteoroloji tarafından yayınlanan haftalık tahminlere göre, yarın tüm yurtta yağışlı bir havanın hakim olması bekleniyor.

Çevre

Rize'de, 3 yıl önce meydana gelen selde, taşkına yol açtığı öne sürülen 2 köprü için yıkım kararı alındı. Karar sonrası...

Yerel

Çanakkale'de dün öğle saatlerinden itibaren sağanak etkili oldu. Kepez Deresi'nin taşmasıyla birlikte cadde ve sokaklar göle döndü.

Yerel

Batman'daki sel felaketinde ev ve iş yerleri kötü etkilenen ve sigortası olmayan 330 işletmeye destek ödemesi yapıldığı duyuruldu.

Yerel

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sabah saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan sağanak yağış nedeniyle ilçenin cadde ve sokakları göle döndü.

Gündem

İzmir, Konak'ta günlerdir süren şiddetli yağışın ardından sel baskınlarına önlem olarak esnafa kum torbaları dağıtıldı.