Sinan oğan Haberleri

sinan oğan haberleri ve güncel sinan oğan gelişmeleri, sinan oğan ile ilgili tüm video, sinan oğan fotoğrafları ve sinan oğan haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

2023 seçimlerinde AK Parti'ye dümen kıran 'sözde milliyetçi' Sinan Oğan, milyon dolarlık malikanesinin kapılarını ilk kez açtı.

Gündem

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, “Sinan Oğan iktidardan para aldı mı?” sorusuna yanıt vererek “Evet almıştır” ifadesini kullandı.

Gündem

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, kendisine yöneltilen 'Sinan Oğan' sorusuna, "Ben Sinan Oğan'ın muhasebecisi değilim" şeklinde yanıt verdi.

Gündem

Mayıs 2023 seçimlerinde Cumhur İttifakı’nı destekleme kararı alan sözde milliyetçi Sinan Oğan, AK Parti ile “yerelde de işbirliği” yaptı.

Gündem

Mayıs 2023 seçimlerinde Cumhur İttifakı'na katılan sözde milliyetçi Sinan Oğan, 12 şehit verdiğimiz günlerde Londra'daki bir restorandan hatıra fotoğrafı paylaştı.

Gündem

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci turunda AK Parti'ye dümen kıran sözde milliyetçi Sinan Oğan ile ilgili...