Skandal Haberleri

skandal haberleri ve güncel skandal gelişmeleri, skandal ile ilgili tüm video, skandal fotoğrafları ve skandal haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ın, yakın arkadaşının eski eşi ile davullu zurnalı törenle evlenmesine, parti içinden çok sert açıklama geldi.

Gündem

Beşiktaş Belediye Başkanı olarak seçilen Rıza Akpolat, CHP Kartal eski İlçe Başkanı, hemşehrisi ve eski arkadaşı olan Metin Ağırman’ın boşandığı...

Gündem

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş cinayeti soruşturmasındaki mesajlarda, Jandarma'nın gaspa karışanlara 'Ülkü Ocakları'na zarar gelmesin' diye operasyon yapmadığı...

Gündem

CHP'nin eski lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya danışmanı Taner Ay'ın bir doktora gönderdiği taciz mesajları sonrası Kılıçdaroğlu harekete geçti.

Spor

Avusturya maçındaki 'Bozkurt' işaretiyle gol sevinci yaşayan Milli futbolcu Merih Demiral'a, UEFA tarafından 2 maç ceza verildi.

Gündem

Boğaziçi Üniversitesi kampüsüne girmek isteyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş’ın ve milletvekilleri, atanmış rektör tarafından içeri alınmadı.

Gündem

AK Parti Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz’ün, 2023 Kasım ayında Sağlık Bakanlığı’na 159 milyon TL’lik kuduz aşısı sattığı ortaya çıktı.

Ekonomi

İktidara yakınlığıyla bilinen Türkiye Gazetesi yazarı yandaş Cem Küçük, yeni vergi paketine ilişkin skandal açıklamalarda bulundu.

Gündem

CHP'li Şerafettin Bahadır'a saldırı sonrası sert açıklamalar yapan Özgür Özel'e, MHP'li isimlerden peş peşe skandal tepkiler geldi.

Gündem

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Atatürkçülük ve milliyetçilik üzerinden İslam'a ve Müslümanlara saldırı olduğunu öne sürüp, skandal ifadeler kullandı.

Gündem

Hizbullah’a yakınlığıyla bilinen Âlimler ve Medreseler Birliği’nin ekonomik kaynağını, İstanbul merkezli Umut Kervanı Vakfı üzerinden sağladığı öğrenildi.

Gündem

İstanbul Beşiktaş'ta bulunan Demirören Grubu'na ait Özel Ata Koleji, 2024-2025 eğitim döneminde eğitime ara vereceğini velilere e-posta ile duyurdu.