Skandal Haberleri

skandal haberleri ve güncel skandal gelişmeleri, skandal ile ilgili tüm video, skandal fotoğrafları ve skandal haberleri Polemik Haber sitemizde


Dünya

Avusturya'da eski bir istihbarat görevlisinin tutuklanması, Rusya'nın geniş çaplı sızma faaliyetlerine ve gevşek resmi denetime kadar gizemli tüm olayları gün...

Gündem

Amazon'un video platformu Prime Video'nun, Oscar ödüllü film Oppenheimer'ı Türkiye'de sansürlü versiyonu ile yayınlaması, sosyal medyada büyük tepkiye neden oldu.

Gündem

KKTC'de polis ve orduya da uzanan sahte diploma skandalıyla ilgili olarak YÖK, yeni bir sistem kurmak üzere Ada'ya heyet gönderdi.

Gündem

Akdeniz Üniversitesi ve Antalya Şehir Hastanesi’nde sağlık emekçilerine mobbing derinleşiyor. Hastanede 100'ün üzerinde hemşire istifa etti.

Dünya

Dünyaca ünlü kahve zinciri Starbucks’ın Kaliforniya'da bulunan bir şubesinin tuvaletinde, gizli kamera ele geçirildi.

Gündem

Karabük Üniversitesi'nde siyahi öğrencilerle cinsel birliktelik yaşayan bazı erkek ve kadın öğrenciler, HPV ve HIV şüphesiyle hastaneye gittiğini anlattı.

Gündem

CHP'deki para sayma görüntüleri skandalında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi'nin oğlu Serkan Çebi'nin de, para...

Gündem

İstanbul Ataşehir Kaymakamlığı'nın bir ilkokula, öğrencilerin etüt derslerinde cami imamlarının Kuran kursu vermesiyle ilgili yazı gönderdiği ortaya çıktı.

Spor

Derbi sonrası Trabzonsporlu taraftarların şiddetine maruz kalan Fenerbahçeli futbolcuların, koridorlarda kulüp profesyonellerinin saldırısına uğradığı ortaya çıktı.

Gündem

Kocaeli’nin Derince ilçesinde kaymakamı ziyarete giden kız öğrencilerin yüzleri, sosyal medya paylaşımında gizlendi.

Gündem

Cuma hutbesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi’ni konu alan Diyanet, bu hutbesinde de Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e yer vermedi.

Gündem

Yatılı okul müdürüyken mevzuata aykırı davranışı nedeniyle ceza alan okul müdürüne 1.5 sene sonra üstün başarı belgesi ve para ödülü...