Suç duyurusu Haberleri

suç duyurusu haberleri ve güncel suç duyurusu gelişmeleri, suç duyurusu ile ilgili tüm video, suç duyurusu fotoğrafları ve suç duyurusu haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Tarihi fon vurgunu sonrası tutuklanan bankacı Seçil Erzan, Semih Kaya'nın da aralarında olduğu 5 kişi hakkında, 'tefecilik' yaptıkları gerekçesiyle suç...

Spor

Fenerbahçe Spor Kulübü, AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

Gündem

TRT’nin muhalefete uyguladığı sansür ve karartma nedeniyle CHP, savcılığa TRT yöneticileri hakkında suç duyurusunda bulundu.

Gündem

'Hayata Dönüş Operasyonu'ndaki sorumluluğunu reddeden İçişleri eski Bakanı Sadettin Tantan hakkında, suç duyurusunda bulunulacak.

Gündem

İliç'teki faciada sorumlu oldukları gerekçesiyle Murat Kurum, ile çok sayıda şirket ve kamu görevlisi hakkında TİP tarafından suç duyurusunda bulunuldu.

Gündem

Erzincan'daki maden faciasında sorumluluğu bulunduğu gerekçesiyle AK Partili Murat Kurum hakkında, İstanbul Barosu tarafından yargıya başvuruldu.

Gündem

Bodrum Yurttaş İnisiyatifi, "mertçe cinayetler" sözleri yüzünden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkında suç duyurusunda bulundu.

Gündem

Diyanet İşleri Başkanlığı, ünlü şarkıcı Volkan Konak hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

Gündem

TİP Merkez Yürütme Kurulu ve Parti Meclisi, Yargıtay'ın Can Atalay kararı sonrası AK Parti ve MHP'liler hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını...

Gündem

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin hakkında, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Gündem

Halkın Kurtuluş Partisi, Tuzla Piyade Okulu'nda yaşanan skandallar sonrası, Milli Savunma Bakanı ve tarikatçı teğmenler hakkında suç duyurusunda bulundu.

Gündem

Avukat Taha Burak Özkan, birçok kişiyi sosyal medyada tuzağa düşürüp, adını kullanarak dolandıran şüpheliler hakkında suç duyurusunda bulundu.