Süper lig Haberleri

süper lig haberleri ve güncel süper lig gelişmeleri, süper lig ile ilgili tüm video, süper lig fotoğrafları ve süper lig haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

Transferde hareketli günler geçiren Galatasaray'ın, Atletico Madrid ile sözleşmesi sona eren Memphis Depay ile ilgilendiği iddia edildi.

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre MHK, 2024-2025 sezonunda Süper Lig'de düdük çalacak hakemleri belirledi.

Spor

Beşiktaş'ın eski yıldızı Domagoj Vida, Süper Lig'e geri dönmeye hazırlanıyor. Vida'nın anlaşmak üzere olduğu takım ortaya çıktı.

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'deki yabancı sayısının 12'den 14'e yükseltildiğini duyurdu.

Spor

Eyüpspor, Konyaspor, Kayserispor, Gaziantep FK, Hatayspor, Çaykur Rizespor ve Başakşehir'in, Mehmet Büyükekşi'nin seçime girmesi için imza verdiği ortaya çıktı.

Spor

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında TFF 1. Lig ekibi Ümraniyespor ile karşı karşıya gelen Beşiktaş, karşılaşmadan golsüz beraberlikle ayrıldı.

Spor

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'ın gelecek sezonun hazırlık çalışmalarına başlayacağı tarih belli oldu.

Spor

Yazarımız Aykut Torunoğulları, dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho'nun, Fenerbahçe'nin başına geçmesini değerlendirdi.

Spor

Galatasaray'ın şampiyonluğuyla sona eren sezonu yorumlayan Erman Toroğlu, Trabzonspor için ilginç bir ifadede bulundu.

Spor

Trendyol Süper Lig'in son haftasında Konyaspor'a konuk olan Galatasaray, 3-1 kazanarak 2023-2024 sezonunun şampiyonu oldu.

Spor

Şampiyonluk şansını son haftaya bırakan Fenerbahçe, İstanbulspor'la oynayacağı kader maçına 10 futbolcusundan yoksun çıkacak.

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol Süper Lig'de son haftanın maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı.