Tahliye Haberleri

tahliye haberleri ve güncel tahliye gelişmeleri, tahliye ile ilgili tüm video, tahliye fotoğrafları ve tahliye haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

37 kiloya kadar düşen Nihal Candan'ın, cezaevinde tedavisine devam edilemeyeceği yönündeki doktor raporunun ardından, tahliyesine karar verildi.

Gündem

Çiftlik Bank davasında 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın'ın kara kutusu olan ve Uruguay'dan Türkiye'ye iade edilen Osman Naim Kaya, tahliye edildi.

Genel

Bursa’da, husumetlisinin akrabasını tabancayla yaralayıp savunmasını 'İstesem onu öldürürdüm. Suç kayıtlarıma bakınca bunu anlarsınız hakim bey' olarak yapan Emir Çullu,...

Gündem

Aralık 2023'te tekrar tutuklanan Nazlı Ilıcak, yaklaşık 2 aylık tutukluluğunun ardından tahliye edildi.

Magazin

Bir eğlence mekanında olay çıkaran ve polise mukavemet suçundan tutuklanan Atilla Taş, tahliye edildikten sonra takipçilerine sitem etti.

Gündem

İstiklal Caddesi'nde 6 kişinin öldüğü, 99 kişinin yaralandığı bombalı saldırı davasında 3 sanık tahliye edildi.

Yerel

Antalya'da, tartıştığı annesi Zübeyde Tıraş'ı 13 bıçak darbesiyle öldüren Yusuf Emre Tıraş, tedavi edilmek üzere tahliye edildi.

Gündem

İstanbul'da Hilafet Bayrağı açan kişilerle tartıştıktan sonra İsmail Aydemir’e yumruk atan Ege Akersoy hakkında tahliye kararı verildi.

Gündem

6 Şubat depremlerinde Gaziantep'te yıkılan ve 38 kişiye mezar olan apartmanın müteahhidi olan AK Partili Belediye Başkanı Ökkeş Kavak, mahkeme...

Gündem

Cezaevinde tutuklu bulunan Muhbir yöneticisi Süha Çardaklı ve Serkan Kafkas dahil olmak üzere aynı davadan yargılanan tüm sanıklar tahliye oldu.

Gündem

TİP Genel Başkanı Erkan Baş, "TBMM bugün kapanacak ve 16 Ocak’a kadar çalışmayacak. Benim anladığım kadarıyla Can bugün yemin edemesin...

Gündem

Süper Lig'de hakem Halil Umut Meler'e yumrukla saldırdıktan sonra tutuklanan MKE Ankaragücü'nün eski başkanı Faruk Koca, cezaevinden tahliye oldu.