Tahliye Haberleri

tahliye haberleri ve güncel tahliye gelişmeleri, tahliye ile ilgili tüm video, tahliye fotoğrafları ve tahliye haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Kara para aklama suçundan tutuklu bulunan Engin Polat'ın eşi Dilan Polat ile görüşebilmek için evli mahkumlara sunulan 'Pembe Oda' talebinde...

Yerel

Sivas'ta Mesut Özer'i tabancayla sırtından yaraladıktan sonra darbeden ve 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklu yargılanan şahıslar, serbest bırakıldı.

Gündem

“Kişisel verileri ele geçirme veya yayma” ve “nitelikli yağmaya teşebbüs” suçlamasıyla tutuklanan Can Tanrıyar, tahliye edildi.

Yerel

İstanbul Kocamustafapaşa'da tartışan çifte uyarıda bulunduğu için bıçaklanan Mehmet İşçi'yı yaralayan saldırgan Ataberk Özcan, 11 sonra tahliye edildi.

Gündem

3 aydır Maltepe Açık Cezaevi’nde tutulan ve denetimli serbestlik hakkından yararlandırılmayan gazeteci Barış Pehlivan, bugün tahliye edildi.

Gündem

3 aydır cezaevinde tutuklu bulunan gazeteci Barış Pehlivan hakkında denetimli serbestlik kararı verildi.

Gündem

Cumhuriyet Gazetesi yazarı Gazeteci Barış Pehlivan'ın denetimli serbestliğini yakan davada geri adım atıldı, davacı olan savcı şikayetini geri çekti.