Terör Haberleri

terör haberleri ve güncel terör gelişmeleri, terör ile ilgili tüm video, terör fotoğrafları ve terör haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

17 ilde terör örgütü DEAŞ'a yönelik düzenlenen eş zamanlı 'Bozdoğan-7' operasyonlarında, örgütle bağlantısı olan 51 şüpheli yakalandı.

Gündem

Edirne'de Yunanistan'a kaçmaya çalışan 2'si PKK/KCK, 3'ü FETÖ/PDY üyesi 5 şüpheli, Jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Gündem

Avrupa Birliği Komisyonu'nun Komşuluk ve Genişlemeden Sorumlu Üyesi Oliver Varhelyi, "Avrupa Birliği terörle mücadelede Türkiye'nin yanındadır" dedi.

Gündem

Erdoğan tarafından Sakarya Büyükşehir Belediyesi'ne aday gösterilen Yusuf Alemdar’ın laiklik hakkındaki skandal ifadeleri yeniden gündem oldu.

Gündem

Teröre karşı basın açıklaması yapan CHP Bartın İl Başkanı Cem Akyol'a, Murat Karademir adındaki şahıs, üstüne yürüyerek tepki gösterdi.

Gündem

AK Parti, MHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi'nin TBMM grupları, PKK saldırılarında 12 askerin yaşamını yitirmesi nedeniyle ortak bildiri yayımladı.

Gündem

Yasa dışı yollardan Yunanistan'a kaçmaya çalışırken Edirne'de yakalanan 3 FETÖ/PDY ve 1 PKK şüphelisi, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.